Libnet.ro
UNICEF

15:30

Sinteza zilei. Imagini noi care pot rasturna ancheta in cazul mortii lui Dan Condrea

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Imagini noi care pot rasturna ancheta in cazul mortii lui Dan Condrea

Mihai Gadea a prezentat miercuri seara, la Sinteza zilei, noi detalii in cazul mortii lui Dan Condrea. La Antena 3 au fost difuzate, in premiera, imagini surprinse la doua minute. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. Imagini in premiera cu Dan Condrea, patronul Hexi Pharma

Mihai Gadea a prezentat miercuri seara, la Sinteza zilei, imagini in premiera cu Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Au fost difuzate imagini de la unul dintre cele mai importante.

Descoperire bomba in cazul lui Dan Condrea. Iata ce s-a gasit la doi kilometri de locul accidentului

Mihai Gadea a prezentat joi seara, la Sinteza zilei, noi detalii in cazul mortii lui Dan Condrea. La Antena 3 au fost difuzate, in premiera, imagini surprinse cu ceea ce s-a gasit.

Sinteza zilei. Ce ascund anchetatorii in cazul mortii lui Dan Condrea

Mihai Gadea a prezentat miercuri seara, la Sinteza zilei, noi elemente ascunse de anchetatori in cazul mortii lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Misterul celor 13 drumuri fara.

Sinteza zilei. Ancheta cu iz penal langa casa Printului Charles din Viscri

In comuna Bunesti, aflata la 70 de kilometri de Brasov, care inglobeaza si localitatea Viscri, oamenii se confrunta cu o situatie halucinanta. Medicul care a reinventat cabinetul medical din.

Sinteza zilei. Reconstituirea accidentului rutier in care a murit Dan Condrea

Mafia din sistemul sanitar, politic si din presa face eforturi uriase ca jurnalistii nostri de investigatii sa abandoneze scandalul Hexi Pharma-Dan Condrea. Sunt prea multe lucruri care nu se leaga si prea.

FOTO. RUSIA prezinta rachetele NUCLEARE care pot lovi baza de la Deveselu

Rusia a prezentat, pe Internet, o serie de arme, foarte recent concepute, despre care Kremlinul afirma ca sunt extrem de performante. Lista acestor arme, difuzata de agentia de propaganda Sputnik, are 11 pozitii, iar la ultima pozitie este mentionat sistemul de rachete RS-24 Yars.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2566 seconds )