Libnet.ro
UNICEF

13:30

Descoperire bulversanta a cercetatorilor: Cea mai veche bratara din lume nu e facuta de mana omului

Antena3 Antena3,
Descoperire bulversanta a cercetatorilor: Cea mai veche bratara din lume nu e facuta de mana omului

In urma unor sapaturi la un sit arheologic din Siberia a fost descoperita cea mai veche bijuterie din lume. Mai precis, oamenii de stiinta au gasit o bratara veche de 40. 000 de ani, facuta de o. continuă pe Antena3

Cea mai inalta cladire din lume. 10 detalii WOW despre Jeddah Tower

Cea mai inalta cladire din lume va fi inaugurata peste doi ani. Iata 10 detalii WOW despre Jeddah Tower, impresionanta constructie din orasul Jeddah, Arabia Saudita, care va detrona Burj Khalifa, cea care detine recordul actual! .

Cea mai scumpa casa din Beverly Hills. De ce costa 100 de milioane de dolari!

Cea mai scumpa casa din Beverly Hills este de vanzare. Costa 100 de milioane de dolari, este construita si amenajata in stil minimalist si ofera un view spectaculos spre Hollywood. Iata cateva imagini cu locuinta.

Cum arata!! Omar, cea mai LUNGA pisica din lume

Omar, un motan din rasa Maine Coon in varsta de trei ani, este probabil cea mai lunga pisica lume, masurand 1,20 metri si cantarind 14 kilograme, informeaza miercuri BBC News. Omar avea.

Cum arata!! Omar, cea mai LUNGA pisica din lume (FOTO)

Omar, un motan din rasa Maine Coon in varsta de trei ani, este probabil cea mai lunga pisica lume, masurand 1,20 metri si cantarind 14 kilograme, informeaza miercuri BBC News. Omar avea.

MedLife, cea mai mare crestere din BET

Actiunile MedLife M) s-au apreciat cu 13,87%, in perioada 9-16 mai 2017, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui principal BET, al Bursei de Valori Bucuresti, raportat la moneda euro.

Romania a inregistrat in luna aprilie cea mai scazuta inflatie din UE

Romania a inregistrat in luna aprilie cea mai scazuta inflatie anuala din Uniunea Europeana, urmata de Irlanda si Slovacia, potrivit datelor publicate, miercuri, de biroul european de statistica Eurostat.

Oferta educationala la cea mai mare universitate din Romania pentru anul scolar 2017-2018. Care sunt criteriile de admitere la UBB

UBB, cea mai mare universitate din Transilvania - si din Romania, ca numar de studenti - isi prezinta azi, 15 mai, oferta educationala si conditiile de admitere pentru anul universitar 2017-2018.

Editura Universitatii din Bucuresti a primit cea mai inalta distinctie pentru carte stiintifica

La cel mai important targ de carte din capitala Moldovei, Iasi, Editura Universitatii din Bucuresti a fost onorata cu cea mai inalta distinctie: Premiul Mihail Kogalniceanu pentru editarea cartii stiintifice si de specialitate, acordat in cadru festiv pe data de 13 mai 2017. Comisia de jurizare a fost alcatuita din personalitati culturale iesene si reprezentanti [].

Primaria Capitalei a lansat concursul Cea mai frumoasa fatada cu premii in valoare totala de 214.000 lei pentru cel mai frumos balcon, cea mai frumoasa gradina si cea mai frumoasa fatada

Primaria Municipiului Bucuresti, prin ARCUB, organizeaza, in perioada 16 mai - 26 iunie 2017, Concursul Cea mai frumoasa fatada, structurat pe trei sectiuni: Cea mai frumoasa fatada, Cel mai frumos balcon si Cea mai frumoasa gradina. Municipalitatea isi propune astfel sa recompenseze si sa incurajeze eforturile locuitorilor Capitalei care doresc sa contribuie la infrumusetarea orasului, fie ca sunt persoane fizice, persoane juridice sau asociatii de proprietari/locatari, potrivit unui comunicat emis de institutie.

Donald Trump, despre ancheta privind implicarea Rusiei in alegerile prezidentiale din SUA: Este cea mai mare vanatoare de vrajitoare impotriva unui politician din istoria americana!

Presedintele american Donald Trump sustine ca ancheta privind ingerintele Rusiei in campania prezidentiala din 2016 reprezinta cea mai mare vanatoare de vrajitoare din istoria americana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )