Libnet.ro
UNICEF

04:40

Descoperire incredibila in Egipt. Arheologii au ramas fara cuvinte

România Liberă România Liberă,
Descoperire incredibila in Egipt. Arheologii au ramas fara cuvinte

Arheologii din Egipt au descoperit alte 20 de sarcofage din lemn in apropiere de orasul antic Luxor,. continuă pe România Liberă

UPDATE Ploiesti: Mai multe cartiere au ramas fara curent din cauza unei avarii majore

Mai multe cartiere din Ploiesti au ramas fara curent joi in jurul orei 15. 00 din cauza unei avarii majore la compania Electrica. Furnizorul de energie a comunicat catre Dispeceratul Primariei Ploiesti ca avaria a afectat Cartier Vest, Mitica Apostol, Malu Rosu si strazi adiacente, scrie Observatorul Ph. UPDATE Avaria a durat in jur de ora.

Digi24: O familie a cumparat un Logan de nerefuzat la mica publicitate, dar a ramas fara cuvinte cand a vazut ce a primit de fapt

In numeroase cazuri, masinile vandute prin anunturi de mica publicitate sunt numai bune de dus la casat. Oamenilor le place sa creada ca au pus mana pe un chilipir si ajung sa fie inselati.

Un deputat ALDE a ramas fara permis, dupa ce a fost sanctionat de doua ori in doar cateva ore de Politia Rutiera

Un deputat ALDE a ramas fara permis de conducere, dupa ce politistii de la Brigada Rutiera l-au suprins de doua ori in timp ce conducea cu viteza. Este vorba despre buzoianul Adrian Mocanu, care a fost depistat circuland pe DN2 E85 cu peste 100 de kilometri pe ora. Deputatul ALDE Adrian Mocanu a ramas fara .

Un deputat ALDE a ramas fara permis dupa ce a gonit intr-o localitate. Ce viteza avea demnitarul

Deputatul ALDE Adrian Mocanu a ramas fara permis, pentru coducere cu viteza excesiva. Parlamentarul a fost atat de ghinionist, miercuri, incat nicio abatere in trafic nu i-a scapat netaxata de catre.

Cine este, de fapt, padurarul impuscat mortal de hotii de lemne in Maramures. Trei copilasi au ramas fara tata

Caz terifiant in Maramures! Un padurar a fost ucis de hotii de lemne, iar mai apoi a fost aruncat intr-o rapa din padurea Rogozului, comuna Lapusa. Cine este, de fapt, barbatul? Povestea din spatele sau a induiosat o tara intreaga. Cine este padurarul impuscat de hotii de lemne din Maramures? Un padurar a fost gasit .

Motivul pentru care Catalin Botezatu ramane fara job, din cauza problemelor de sanatate. Ce decizie a luat

Catalin Botezatu a oferit detalii, cu cateva zile in urma, legate de boala cu care se confrunta. Acesta a fost supus unei interventii chirurgicale, la inceputul lunii septembrie, din acest an. Vestile nu par sa fie unele tocmai bune pentru designer, mai ales ca recent s-a aflat ca va ramane si fara job, din pricina .

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2489 seconds )