Libnet.ro
UNICEF

15:00

Descoperire istorica pentru Romania. Ce s-a gasit in pamant, de pe vremea lui Mihai Viteazul

Playtech Playtech,
Descoperire istorica pentru Romania. Ce s-a gasit in pamant, de pe vremea lui Mihai Viteazul

Arheologii romani au facut o descoperire soc la Targoviste. Acestia au gasit mai multe arteracte datand de pe vremea lui Mihai Viteazul. Totul s-a intamplat dupa ce un barbat care vroia sa construiasca ceva a solicitat Complexului National Muzeal Curtea Domneasca Targoviste incheierea unui contract pentru descarcarea de sarcina arheologica a unui teren situat in . continuă pe Playtech

FMI a desemnat un nou sef de misiune pentru Romania: olandezul Jan Kees Martijn

Fondului Monetar International FMI) si-a ales un nou sef de misiune pentru Romania. Acesta este Jan Kees Martijn, care si-a preluat atributiile ieri, 19 noiembrie, anunta institutia financiara. Martijn il inlocuieste pe Jaewoo Lee, care a fost repartizat intr-un nou post in conformitate cu politicile interne ale FMI. Olandezul Jan Kees Martijn va fi sef de misiune pentru Romania si Serbia, anterior el ocupand functia de sef de misiune pentru Albania Uruguay si Jamaica. inainte de a se alatura FMI, a lucrat ca profesor asistent in economie internationala la Universitatea din Amsterdam si detine un doctorat in economie la aceasta universitate.

FMI a numit un nou sef de misiune pentru Romania

Fondul Monetar International anunta ca Jan Kees Martijn a fost numit ca nou sef de misiune pentru Romania. El a preluat functia pe 19 noiembrie 2020, scrie intr-un comunicat de presa.

Alerta meteo ANM. Vine iarna peste Romania: cum va fi vremea in tara

Meteorologii au facut prognoza pe mai multe zile. Directorul Administratiei de Meteorologie, Elena Mateescu, a vorbit despre vremea din Romania pentru urmatoarele doua saptamani. Potrivit prognozei ANM, intr-o parte de tara vremea va fi deosebit de rece, in timp ce in cealalta parte vrema va fi mult mai buna. Prognoza meteo. Va fi iarna intr-o .

Alimentele care se vor scumpi in Romania. Metoda de pe vremea lui Ceausescu revine iar

Anunt important pentru romani. Ministerul Mediului a anuntat care sunt alimentele care se vor scumpi, in perioada urmatoare, in Romania. Se pare ca metoda de pe vremea lui Ceausescu revine. Care sunt alimentele care se vor scumpi Conform unui proiect de hotarare pus in dezbatere pe site-ul Ministerului Mediu, Romania ar putea institui, din nou, .

Procedura de infringement pentru Romania lansata de Comisia Europeana

Romania si alte 23 de state, printre care si Marea Britanie, nu s-au incadrat in termenul limita pen.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )