Libnet.ro
UNICEF

12:00

Descoperire macabra intr-un loc de joaca pentru copii din Craiova. Un tanar a fost gasit spanzurat de un tobogan

Antena3 Antena3,
Descoperire macabra intr-un loc de joaca pentru copii din Craiova. Un tanar a fost gasit spanzurat de un tobogan

Un tanar a fost gasit spanzurat intr-un loc de joaca pentru copii din Craiova. Descoperirea a fost facuta joi dimineata in cartierul craiovean Emanoil Chinezu. O femeie care locuieste in zona iesise cu. continuă pe Antena3

Soferii care nu vor monta corect scaunele pentru copii, amendati de politisti. Primul oras unde se vor aplica noile reguli

Romania are parte de o premiera! Politistii de rutiera isi vor indrepta atentia catre scaunele de copii, mai precis la cum sunt montate acestea. Iata ce declaratii a facut seful Biroului pentru Analiza si Prevenire a Criminalitatii din cadrul IPJ Cluj despre noile schimbari! Politistii vor verifica cum sunt montate scaunele de copii din masini .

Parintii Roxanei Elena sunt morti, insa tanara poate fi salvata. Persoana care ar putea sa semneze pentru operatia din Austria, gasita

Roxana Elena, romanca internata in stare grava intr-un spital din Austria, poate fi operata! De curand s-a aflat ca parintii tinerei sunt morti, dar s-a gasit o persoana care poate semna documentele necesare pentru ca medicii sa ii poata face intervetia necesara pentru a putea supravietui. Roxana Elena, romanca aflata in coma in Austria, poate .

UPDATE Descoperire macabra intr-un parc industrial de langa Londra: 39 de cadavre intr-un camion venit din Bulgaria

Treizeci si noua de cadavre au fost descoperite in noaptea de marti spre miercuri la Grays, in Essex, in apropiere de Tamisa, la 25 de kilometri est de Londra, iar soferul, un tanar in varsta de 25 de ani originar din Irlanda de Nord, a fost arestat sub acuzatia de crima, a anuntat politia britanica, potrivit AFP si Reuters.

MACABRU! A fost gasit spanzurat de un tobogan...

Un tanar, in varsta de aproximativ 20 ani, a fost gasit, joi dimineata, spanzurat intr-un loc de joaca pentru copii din Craiova.

Un tanar din Craiova s-a spanzurat in locul de joaca pentru copii. A fost descoperit de o femeie care iesise sa-si plimbe cainele

Politistii incearca sa identifice victima si sa stabileasca exact ce s-a intamplat. Trupul neinsufletit a fost ridicat de la fata locului si dus la morga Spitalului Filantropia pentru efectuarea expertizei medico-legale.

Dezastru pentru Romania din cauza secetei. Doua rauri au disparut de pe harta

Seceta prelungita a parjolit campurile din Romania. in Dobrogea, a fost atat de cald, incat floarea soarelui a inflorit din nou, iar in alte zone, au secat rauri intregi. Ion Calinoiu, sef Serviciul d.

Volkswagen spulbera visele Romaniei: Nu cautam in mod activ locatii alternative pentru fabrica din Turcia

Dupa ce politicienii nostri s-au alarmat deja cu privire la o posibila constructie a unei fabrici Volkswagen la noi in tara, seful de productie al companiei germane afirma ca planurile de dezvoltare din.

PREGATIRI PENTRU O POSIBILA CRIZA Surse: Test de stres pentru bancile din Japonia

Testul va fi supravegheat de Banca Japoniei si Agentia pentru Servicii Financiare, conform surselor Cele mai importante institutii financiare din Japonia urmeaza sa fie supuse unui test de stres in vederea pregatirii pentru un eventual soc major pe pietele financiare, date fiind ingrijorarile legate de o recesiune globala si de consecintele unui razboi comercial China-SUA, conform unor surse citate de Reuters.

Care sunt tarile cu cel mai mare numar de sectii de votare pentru romanii din diaspora

Pentru alegerile prezidentiale din 2019 Ministerul Afacerilor Externe MAE) a organizat un numar total de 835 de sectii de votare, se arata intr-un comunicat de presa al ministerului, de luni. Printre tarile.

FLORIN CITU: Pentru oricare din noi va fi o onoare sa fim in guvernul Orban

Liderul senatorilor liberali, Florin Citu, a declarat luni, la RFI, ca ar accepta postul de ministru de Finante daca i s-ar propune oficial acest lucru, apreciind ca ar fi o onoare sa faca parte din Guvernul Orban.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )