Libnet.ro
UNICEF

12:00

Descoperire macabra in remorca unui camion. Opt morti si 28 de raniti

Antena3 Antena3,
Descoperire macabra in remorca unui camion. Opt morti si 28 de raniti

Opt persoane decedate si 28 ranite au fost descoperite in remorca unui camion aflat intr-o parcare din orasul american San Antonio, statul Texas, relateaza duminica AFP. Douazeci de persoane au fost. continuă pe Antena3

Texas: Descoperire macabra in remorca unui camion

Opt oameni morti si 28 raniti, cel mai probabil imigranti clandestini, au fost gasiti in remorca unui camion stationat in parcarea unui magazin Walmart din orasul american San Antonio, statul.

Un numar de opt morti si 28 de raniti, gasiti in remorca unui camion intr-o parcare din Texas

Un numar de opt morti si 28 de raniti, foarte probabil imigranti clandestini, au fost descoperiti in remorca unui camion aflat intr-o parcare din orasul american San Antonio, statul Texas sudul SUA), relateaza astazi AFP si DPA.

SUA: Opt morti si 28 de raniti, gasiti in remorca unui camion intr-o parcare din Texas

Opt persoane decedate si 28 ranite au fost descoperite in remorca unui camion aflat intr-o parcare din orasul american San Antonio, statul Texas sudul SUA), relateaza AFP, via Agerpres.

SUA: Autoritatile texane au descoperit opt morti si 30 de persoane ranite in remorca unui camion din San Antonio

Autoritatile americane au descoperit, in timpul noptii de sambata, opt cadavre in remorca unui camion oprit in parcarea unui hipermarket Walmart din localitatea texana San Antonio. De asemenea, alte 30 de persoane ranite au fost gasite alaturi de cadavrele din remorca, iar autoritatile sustin ca este vorba de o crima a traficului de carne vie, transmite ABC News.

SUA: Opt persoane decedate si 20 in stare grava, descoperite in remorca unui camion parcat langa un supermarket

Opt persoane decedate si 28 ranite au fost descoperite in remorca unui camion aflat intr-o parcare din orasul american San Antonio, statul Texas sudul SUA), relateaza duminica AFP, citata de Agerpres.

Descoperire macabra intr-o padure din Valcea. Mai multi caini au fost ucisi si lasati in copaci

Scene de o cruzime greu de imaginat au fost descoperite intr-o padure din Valcea. Mai multi caini au fost gasiti morti intr-un copac. Descoperirea a fost facuta de un localnic care se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )