Libnet.ro
UNICEF

16:15

Descoperire socanta in Suceava. A fost gasit mort, cu mainile lipite cu banda izolatoare si degetele in priza

Antena3 Antena3,
Descoperire socanta in Suceava. A fost gasit mort, cu mainile lipite cu banda izolatoare si degetele in priza

Vasile Romascan a fost gasit fara suflare in locuinta sa de catre un vecin, care a sunat imediat la 112. Romascan nu mai raspunsese la usa de doua zile, acesta fiind motivul pentru care vecinul a dat. continuă pe Antena3

Descoperire socanta in Braila. A fost gasit mort in cada. Baiatul avea doar 15 ani

Un adolescent de numai 15 ani si-a gasit moartea intr-un mod suspect. Duminica seara, tanarul care locuia cu familia in localitatea Chiscani a intrat in baie pentru a se spala, insa nu a mai iesit. Un.

Andrei a fost gasit mort in baie. Descoperirea macabra a fost facuta chiar de mama sa.Ce s-a intamplat, dupa apelul femeiila 112

Andrei Berevoianu, un tanar de 25 de ani, a fost gasit mort in baie de parintii sai. Tragedia a avut loc incomuna Nucsoara, satul Sboghitesti, judetul Arges. Mama tanarului a sunat la 112,.

Descoperire socanta in Capitala. Un barbat a fost gasit mort in parcul Herastrau

Imagini infioratoare in Parcul Herastrau, dupa ce un barbat s-a inecat in apele lacului. Anchetatorii iau in calcul varianta unei sinucideri pentru ca omul ar fi lasat un bilet de adio arata primele indicii.

Italianul care i-a dat foc iubitei sale romance, gasit mort in puscarie. Trei copii au ramas orfani dupa moartea femeii

Gimino Chirichella, italianul care i-a dat foc Mihaelei Senchiu, a fost gasit mort in celula sa, din inchisoarea de la Fogia, anunta presa din Peninsula. Trupul lui Gimino Chirichella a fost gasit fara.

Italianul care i-a dat foc iubitei sale romance, gasit mort in puscarie. Trei copii au ramas orfani dupa moartea femeii

Gimino Chirichella, italianul care i-a dat foc Mihaelei Senchiu, a fost gasit mort in celula sa, din inchisoarea de la Fogia, anunta presa din Peninsula.

Bebelus roman de doar 6 luni, gasit MORT de mama sa, in Italia. Ipoteza teribila pe care o ia in calcul politia (FOTO)

Tragedie in Italia! Un bebelus roman de doar sase luni a fost gasit mort de catre mama sa, in timp ce dormea in patut,in casa familiei din Comiso. Potrivit ragusaoggi. it, mama baietelului de doar 6.

inca un mistret din padurile Buzaului gasit mort din cauza pestei porcine africane

Pesta porcina africana se extinde cu o viteza ingrijoratoare. Miercuri, a fost confirmata prezenta virusului PPA la un porc mistret gasit mort in fondul de vanatoare 27 Berca, pe raza administrativ teritoriala a UAT Berca. Ancheta epidemiologica este in desfasurare.

Un bebelus roman, gasit mort in casa familiei lui din Italia

Autoritatile din provincia Ragusa, Italia, fac cercetari in cazul mortii unui baietel de 6 luni care a fost gasit in casa familiei lui din Comiso. Mama copilului este romanca, iar tatal este tunisian si se.

MOARTE SUSPECTA! Cadavrul a fost gasit intr-o constructie dezafectata

Moarte suspecta la Braila. Cadavrul unui barbat a fost gasit intr-o constructie dezafectata, folosita pentru depozitarea gunoaielor. Politistii au declansat o ancheta si incearca sa afle identitatea.

Tragedie in Herastrau: Un barbat a fost gasit inecat!

Un barbat a fost gasit inecat, miercuri dimineata, in parcul Herastrau. Medicii au sosit la fata locului, dar nu au mai putut sa-l salveze. Autoritatile au fost anuntate in jurul orei 10. 00, atunci.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )