Libnet.ro
UNICEF

07:45

MOARTE SUSPECTA! Cadavrul a fost gasit intr-o constructie dezafectata

B1 B1,
MOARTE SUSPECTA! Cadavrul a fost gasit intr-o constructie dezafectata

Moarte suspecta la Braila. Cadavrul unui barbat a fost gasit intr-o constructie dezafectata, folosita pentru depozitarea gunoaielor. Politistii au declansat o ancheta si incearca sa afle identitatea. continuă pe B1

Descoperire infioratoare intr-o constructie dezafectata din Braila. Oamenii au sunat ingroziti la 112

Un barbat a fost gasit mort intr-o constructie dezafectata din municipiul Braila, loc folosit pentru depozitarea gunoaielor, iar politistii au declansat o ancheta in acest caz, potrivit informatiilor.

Andrei a fost gasit mort in baie. Descoperirea macabra a fost facuta chiar de mama sa.Ce s-a intamplat, dupa apelul femeiila 112

Andrei Berevoianu, un tanar de 25 de ani, a fost gasit mort in baie de parintii sai. Tragedia a avut loc incomuna Nucsoara, satul Sboghitesti, judetul Arges. Mama tanarului a sunat la 112,.

Descoperire socanta in Suceava. A fost gasit mort, cu mainile lipite cu banda izolatoare si degetele in priza

Vasile Romascan a fost gasit fara suflare in locuinta sa de catre un vecin, care a sunat imediat la 112. Romascan nu mai raspunsese la usa de doua zile, acesta fiind motivul pentru care vecinul a dat.

Tragedie in Herastrau: Un barbat a fost gasit inecat!

Un barbat a fost gasit inecat, miercuri dimineata, in parcul Herastrau. Medicii au sosit la fata locului, dar nu au mai putut sa-l salveze. Autoritatile au fost anuntate in jurul orei 10. 00, atunci.

Moarte suspecta in Suceava. A murit in timp ce mergea la priveghiul cumnatului ei

O femeie de 59 de ani, din Suceava, a murit in timp ce mergea la priveghiul cumnatului sau si a fost gasita cazuta in strada, de catre o nepoata, la aproximativ sapte ore dupa ce a plecat de acasa spre.

Descoperire socanta in Braila. A fost gasit mort in cada. Baiatul avea doar 15 ani

Un adolescent de numai 15 ani si-a gasit moartea intr-un mod suspect. Duminica seara, tanarul care locuia cu familia in localitatea Chiscani a intrat in baie pentru a se spala, insa nu a mai iesit. Un.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )