Libnet.ro
UNICEF

18:46

Descoperire socanta in urma unui accident din Dolj. Au gasit piciorul victimei pe acoperisul unei case

Antena3 Antena3,
Descoperire socanta in urma unui accident din Dolj. Au gasit piciorul victimei pe acoperisul unei case

Mai multi oameni din cartierul craiovean Mofleni au chemat autoritatile dupa ce au descoperit pe copertina unei case piciorul victimei unui accident mortal. Purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, Mihaela. continuă pe Antena3

Trafic ingreunat pe A2, la kilometrul 22, din cauza unui accident de circulatie

Traficul rutier este ingreunat la aceasta ora pe Autostrada A2, pe sensul de mers spre Constanta, in urma unui accident in care au fost implicate trei autovehicule, o persoana fiind ranita usor.

UPDATE Trafic reluat pe A2, la kilometrul 22, unde circulatia fusese blocata din cauza unui accident

Traficul rutier este ingreunat la aceasta ora pe Autostrada A2, pe sensul de mers spre Constanta, in urma unui accident in care au fost implicate trei autovehicule, o persoana fiind ranita usor.

Fiul unor judecatori din Dolj, MINOR SI BEAT, a accidentat MORTAL o fata de 18 ani

Fiul unor cunoscuti judecatori din Dolj, minor, fara permis si beat, a provocat un accident rutier, in urma caruia si-a pierdut viata o tanara de 18 ani. Surse apropiate anchetei au declarat ca mama.

Fiul unor judecatori din Dolj a accidentat mortal o fata de 18 ani

Un tanar fara permis si baut, care ar fi baiatul unor judecatori din Dolj, a provocat marti dimineata un accident rutier, in urma caruia si-a pierdut viata o fata in varsta de 18 ani, relateaza Mediafax.

Vietnamez care lucra la termocentrala Rovinari, victima a unui accident de munca

Un vietnamez in varsta de 24 de an, care lucra in interiorul Termocentralei Rovinari, a fost victima unui accident de munca.

Circulatie ngreunata pe Autostrada Soarelui, sensul spre Constanta, din cauza unui accident

Circulatia rutiera este oprita pe a doua banda a Autostrazii A2 Bucuresti Constanta, la kilometrul 22, pe sensul catre litoral, pe o distanta de 300 de metri, din cauza unui accident in care au fost implicate trei autovehicule, informeaza Centrul Infotrafic.

Descoperire socanta in Craiova. Piciorul unei femei lovite de masina a fost gasit pe acoperisul unei case

Doua zile au cautat anchetatorii piciorul unei victime dintr-un accident rutier petrecut in cartierul Mofleni din Craiova. Marti l-au gasit pe acoperisul unei case. Potrivit anchetatorilor, un barbat a lovit o.

Descoperire socanta. Un sicriu a fost gasit pe marginea drumului

Descoperire incredibila facuta de reporterii Antena 3 pe drumul national 67. in timpul documentarii unui material, au gasit resturi dintr-un sicriu si mai multe oase pe marginea soselei. Chiar la doi pasi.

Accident teribil in Iasi. Un colonel de politie si-a pierdut viata

Tragedie in Iasi. Un barbat de 65 de ani, colonel de Politie in rezerva, a decedat in urma unui accident rutier. La locul faptei au fost implicate doua autoturisme si un TIR. La fata locului s-au deplasat.

Accident grav in Hunedoara: un barbat a murit si alte cinci persoane au fost ranite

Un barbat in varsta de 51 de ani si-a pierdut viata, iar alte cinci persoane, printre care si o fata de 15 ani, au fost ranite, fiind transportate la UPU Deva, in urma unui accident rutier care a avut loc in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )