Libnet.ro
UNICEF

05:45

Descoperire terifianta la bordul unui avion. Un bebelus a fost gasit fara viata in toaleta aeronavei. Lumea a fost socata

Antena3 Antena3,
Descoperire terifianta la bordul unui avion. Un bebelus a fost gasit fara viata in toaleta aeronavei. Lumea a fost socata

Politia din Indonezia a arestat o femeie dupa ce personalul unui avion a gasit trupul unui copil infasurat intr-o punga de plastic. Aeronava se indrepta spre aeroportul international. continuă pe Antena3

Descoperire remarcabila in centrul Israelului. A fost gasit un sit preistoric

Un depozit preistoric, ce dateaza de jumatate de milion de ani, a fost descoperit in apropierea unei autostrazi din centrul Israelului, au anuntat duminica autoritatile. in timpul unor exacavatii.

Parintii nu i-au mai dat voie sa foloseasca laptopul. Cum a fost gasit ulterior un copil cu ADHD e absolut socant

Un elev de 12 ani, diagnosticat cu ADHD, a fost gasit spanzurat in camera sa, dupa ce parintii l-au pedepsit interzicandu-i sa mai foloseasca laptopul. Descoperirea socanta a fost facuta de c?.

Copilul din Suceava cautat de politisti dupa ce disparuse de acasa a fost gasit mort

Copilul in varsta de doi ani si patru luni din catunul Bahna, de pe raza orasului Vicovu de Sus din judetul Suceava, cautat de politisti dupa ce disparuse de acasa vineri seara, a fost gasit mort pe un teren viran situat la aproxmativ 1. 200 de metri de locuinta parintilor sai, anunta Digi 24.

Suceava: Copilul de doi ani disparut de acasa a fost gasit mort pe un camp (VIDEO)

UPDATE:Copilul disparut de acasa, din catunul Bahna, de pe raza orasului sucevean Vicovu de Sus, a fost gasit mort pe un teren viran aflat la aproxmativ 1. 200 de metri de locuinta parintilor sai,.

Suceava: Copilul de doi ani, disparut de acasa, a fost gasit mort pe un camp (VIDEO)

UPDATE:Copilul disparut de acasa, din catunul Bahna, de pe raza orasului sucevean Vicovu de Sus, a fost gasit mort pe un teren viran aflat la aproxmativ 1. 200 de metri de locuinta parintilor sai,.

Accident mortal cu fuga de la locul faptei. Cadavrul unei fetite a fost gasit langa autoturismul rasturnat

Un grav accident s-a produs azi-noapte pe drumul national 10, chiar in fata fabricii de caramida din localitatea Satuc. Un sofer a pierdut controlul masinii, a intrat intr-o teava de gaze, dupa care s-a rasturnat. Conducatorul auto a fugit iar langa masina a fost gasit cadavrul unei fetite.

VIDEO Accident mortal cu fuga de la locul faptei. Cadavrul unei fetite a fost gasit langa autoturismul rasturnat

Un grav accident s-a produs azi-noapte pe DN10, chiar in fata fabricii de caramida din localitatea Satuc. Un sofer a pierdut controlul masinii, a intrat intr-o teava de gaze, dupa care s-a rasturnat. Conducatorul auto a fugit, iar langa masina a fost gasit cadavrul unei fetite. Politistii l-au descoperit pe sofer cateva ore mai tarziu.

Tragedie de Boboteaza. Un cunoscut profesor de matematica a fost gasit spanzurat in casa

Tragedie chiar deBoboteaza! Un cunoscutprofesordin Pascani a fost gasitspanzuratin casa! Profesor de matematica laColegiulNationalMihail Sadoveanu,Petrea.

Bucuresti: Trupul unui barbat care ar fi fost ucis, descoperit carbonizat intr-un incendiu

Trupul carbonizat al unui barbat a fost descoperit vineri seara intr-un imobil din Bucuresti. Conform primelor informatii, acesta ar fi decedat in urma unei agresiuni, relateaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )