Libnet.ro
UNICEF

20:30

Suceava: Copilul de doi ani disparut de acasa a fost gasit mort pe un camp (VIDEO)

B1 B1,
Suceava: Copilul de doi ani disparut de acasa a fost gasit mort pe un camp (VIDEO)

UPDATE:Copilul disparut de acasa, din catunul Bahna, de pe raza orasului sucevean Vicovu de Sus, a fost gasit mort pe un teren viran aflat la aproxmativ 1. 200 de metri de locuinta parintilor sai,. continuă pe B1

Suceava: Copilul de doi ani, disparut de acasa, a fost gasit mort pe un camp (VIDEO)

UPDATE:Copilul disparut de acasa, din catunul Bahna, de pe raza orasului sucevean Vicovu de Sus, a fost gasit mort pe un teren viran aflat la aproxmativ 1. 200 de metri de locuinta parintilor sai,.

Copilul din Suceava cautat de politisti dupa ce disparuse de acasa a fost gasit mort

Copilul in varsta de doi ani si patru luni din catunul Bahna, de pe raza orasului Vicovu de Sus din judetul Suceava, cautat de politisti dupa ce disparuse de acasa vineri seara, a fost gasit mort pe un teren viran situat la aproxmativ 1. 200 de metri de locuinta parintilor sai, anunta Digi 24.

Copil de doi ani, disparut de acasa. Sute de persoane il cauta

Un copil in varsta de doi ani si patru luni din catunul Bahna, orasul Vicovu de Sus, a disparut din apropierea casei sale. Acesta este cautat de peste o suta de persoanepolitisti, politisti de frontiera, lucratori.

Suceava: Un copil de doi ani este cautat de politisti, dupa ce acesta a disparut de langa casa

Peste o suta de politisti, jandarmi, politisti de frontiera, lucratori ISU si voluntari sunt implicati sambata in actiunea de cautare a unui copil in varsta de doi ani si patru luni din catunul Bahna, de pe raza orasului Vicovu de Sus, disparut de acasa cu o seara inainte, relateaza Agerpres.

Alerta la Suceava: Un copil de doi ani a disparut vineri seara de acasa. O suta de persoane si un elicopter participa la cautari(VIDEO)

Operatiune de cautare in Suceava, unde un copil de doi ani si patru luni a disparut vineri seara. Micutul a fost vazut ultima data jucandu-se in zona curtii din apropierea locuintei sale din.

Copilul disparut din Suceava a fost gasit mort

Un copil in varsta de doi ani si patru luni din catunul Bahna, orasul Vicovu de Sus, a disparut din apropierea casei sale. Acesta este cautat de peste o suta de persoanepolitisti, politisti de frontiera, lucratori.

Un copil de doi ani suspectat de rujeola a murit la Spitalul Judetean Suceava

Un copil in varsta de doi ani de zile a murit la Spitalul Judetean Suceava, medicii suspectand ca ar fi murit din cauza rujeolei. Doctorii au prelevate probe, urmand ca cei de la Institutul Cantacuzino sa confirme sau sa infirme daca micutul a decedat din cauza rujeolei.

Pretul petrolului a atins cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate

Pretul petrolului a atins joi cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate, din cauza ingrijorarii investitorilor legata de impactul tulburarilor din Iran asupra ofertei, a masurilor luate de OPEC si producatori din afara organizatiei pentru reducerea productiei si a temperaturilor deosebit de reci din Statele Unite, care duc la cresterea cererii, scrie News. ro.

Pretul petrolului a atins cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate

Pretul petrolului a atins joi cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate, din cauza ingrijorarii investitorilor legata de impactul tulburarilor din Iran asupra ofertei, a masurilor luate de OPEC si producatori de afara organizatiei pentru reducerea productiei si a temperaturilor deosebit de reci din Statele Unite, care duc la cresterea cererii, transmite Reuters.

VIDEO Accident mortal cu fuga de la locul faptei. Cadavrul unei fetite a fost gasit langa autoturismul rasturnat

Un grav accident s-a produs azi-noapte pe DN10, chiar in fata fabricii de caramida din localitatea Satuc. Un sofer a pierdut controlul masinii, a intrat intr-o teava de gaze, dupa care s-a rasturnat. Conducatorul auto a fugit, iar langa masina a fost gasit cadavrul unei fetite. Politistii l-au descoperit pe sofer cateva ore mai tarziu.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )