Libnet.ro
UNICEF

17:45

Descoperiti. Lupta pentru trei dintre cele mai mari averi

Antena3 Antena3,
Descoperiti. Lupta pentru trei dintre cele mai mari averi

Andreea Sava a prezentat, in editia de sambata a emisiunii Descoperiti, razboiul pe averile colosale a trei politicieni celebrii. Vestea mortii lui Veristoy Attila a provocat soc pe scena. continuă pe Antena3

Probleme mari pentru unul dintre cei mai mari retaileri din lume. A inchis 170 de magazine

Retailerul suedez HennesMauritz va inchide 170 de magazine pe plan global in incercarea de a-si reveni din prabusirea constanta a actiunilor care au ajuns la cel mai slab nivel din ultimii noua.

Microsoft ar putea cumpara doua dintre cele mai mari studiouri de jocuri din lume

Microsoft are o divizie de gaming destul de dezvoltata, mai ales pe partea de console de jocuri, acolo unde se bate de la egal la egal cu Sony de ani buni. Daca la hardware sta bine, gigantul american ar vrea sa investeasca si in partea software. Si deja exista doua nume extrem de importante pe lista de achizitii a companiei din Seattle.

Povestea Vikingului de Romania. Cum a ajuns un ardelean sa joace intr-unul dintre cele mai populare seriale din lume

Serialul Vikingii, unul dintre cele mai populare seriale cu tenta istorica din lume in acest moment, a avut in distributie si un roman: pe Catalin Coman. El a facut figuratie in anul 2016 in seria ajunsa la sezonul al cincilea.

Review George Butunoiu: Unul dintre cele mai placute locuri in care am fost vara asta

Gastronomika e unul locurile si localurile) cu farmec si cu poezie ale Bucurestiului vechi, cu atmosfera din alte vremuri, cu gradina cu vita de vie si cu pisici, si toate acestea in aproape de centrul Bucurestiului, pe la Piata Gemeni, unde cu greu.

Vulnerabilitate MAJORA intr-unul din cele mai populare softuri. Sfaturile IT-istilor (FOTO)

Specialistii sud-coreeni in securitate cibernetica au descoperit, recent, o vulnerabilitate intr-unul dintre cele mai utilizate softuri la nivel mondial. Este vorba de plugin-ul Flash Player de la Adobe, ai carui.

Olguta Vasilescu, despre salariile bugetarilor: Multi aveau salarii mai mari decat presedintele Romaniei. Ministerul este deschis oricarei discutii, dar scaderea salariilor foarte mari era cunoscuta din momentul dezbaterii in Parlament

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, vine cu precizari cu privire la legea privind salarizarea personalului platit din fonduri publice, spunand ca scopul actului normativ a fost echilibrarea sistemului bugetar de salarizare, deoarece existau disfunctionalitati majore, iar multi dintre bugetari aveau salarii mai mari decat presedintele Romaniei. Potrivit acesteia, prin Legea 153/2017 s-a consfintit ca cel mai mare salariu din sistemul bugetar sa fie al presedintelui Romaniei, iar pana in 2022 tot sistemul de salarizare va fi complet echilibrat. Aceasta a subliniat ca faptul ca de la 1 ianuarie salariile foarte mari vor scadea a fost cunoscut inca din momentul dezbaterii legii in Parlament. Printre categoriile profesionale care au reclamat diminuarea salariilor din 1 ianuarie se afla si grefierii, carora Ministerul Muncii le transmite ca este deschis oricarei discutii, cu atat mai mult cu cat doar grefierii care se regasesc in structura anumitor Curti de Apel au anuntat proteste din cauza scaderilor salariale, arata un comunicat al Ministerului Muncii.

FOTO Unul dintre cele mai remarcabile monumente arhitecturale din Timisoara intra in renovare

Sinagoga din Cetate, construita intre anii 1862-1865, dupa planurile arhitectului vienez Ignaz Schumann, va intra in renovare.

Traian Basescu, despre scandalul Formularului 600: Renuntarea la el creeaza probleme mult mai mari

Presedintele PMP, senatorul Traian Basescu, sustine ca renuntarea la formularul 600 creeaza probleme mai mari decat aplicarea lui, in conditiile in care cei pentru care s-a amanat plata taxelor raman.

Acest formular 600 creeaza probleme, iar renuntarea la el creeaza probleme mai mari

Presedintele PMP, senatorul Traian Basescu, a sustinut astazi ca renuntarea la formularul 600 creeaza probleme mai mari decat aplicarea lui, in conditiile in care cei pentru care s-a amanat plata taxelor raman fara asigurari.

Becali incinge lupta pentru titlu: Ungurii sunt disperati sa ia CFR-ul campionatul

Gigi Becali pune paie pe foc in lupta pentru titlul din Liga 1 Betano si face declaratii cu tenta politica impotriva rivalilor de la CFR Cluj.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )