Libnet.ro
UNICEF

14:45

Despagubiri de 640 milioane lei pentru fermierii afectati de seceta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Despagubiri de 640 milioane lei pentru fermierii afectati de seceta

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat ca, in urma celor convenite cu premierul si cu ministrul de Finante, la rectificarea bugetara de vineri ministerul pe care il conduce va primi 640 de milioane de lei pentru plata despagubirilor care vor fi alocate fermierilor ale caror culturi au fost afectate de seceta din aceasta vara, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Constantin: Agricultura va primi la rectificarea bugetara peste un miliard de lei. Fermierii afectati de seceta vor primi despagubiri de 640 de milioane de lei

Ministerul Agriculturii va primi la rectificarea bugetara peste un miliard de lei, respectiv 640 de milioane de lei, bani pentru ajutorarea fermierilor afectati de seceta, 106 milioane de lei pentru subventii la motorina si diferenta, realocarea unor sume cedate altor ministere la rectificarea anterioara.

Fiscul executa silit Complexul Energetic Oltenia pentru datorii totale de 24,8 milioane lei la stat

Fiscul a demarat procedura de executare silita a Complexului Energetic Oltenia pentru datorii totale la stat de 24,8 milioane de lei acumulate pana la jumatatea anului, din care cea mai mare parte o reprezinta suma restanta la bugetul asigurarilor.

CE Oltenia: Compania a platit la noua luni 413 milioane lei la bugetul de stat si nu are datorii

Complexul Energetic Oltenia a platit in primele noua luni, la buget, 413 milioane de lei si nu are datorii catre bugetul de stat, a anuntat miercuri compania, desi datele ANAF arata ca producatorul de energie are datorii pentru care Fiscul a lansat.

ANRE a amendat GDF Suez Energy cu 200.000 lei pentru ca factura si consumul estimat in avans

ANRE a amendat cu 200. 000 lei compania GDF Suez Energy Romania in urma unor controale, constatand ca furnizorul de gaze trimitea consumatorilor trei facturi simultan, dintre care doua pentru consumul estimat in avans pentru lunile urmatoare, si a impus.

ANRE a sanctionat GDF cu 200.000 lei pentru transmiterea de trei facturi simultan

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) a efectuat un control la furnizorul de gaze GDF Suez Energy Romania. In urma actiunii de control, ANRE a constatat ca, pentru o parte din clientii finali de tip B1, furnizorul de gaze naturale a implementat un proiect nou intitulat Transmitere 3 facturi simultan, adus la cunostinta ANRE dar care nu a fost aprobat/avizat de Autoritate, se arata intr-un comunicat al ANRE. In urma acestor verificari, furnizorul de gaze naturale a fost sanctionat cu amenda de 200. 000 lei.

GDF, sanctionata cu 200.000 lei pentru transmiterea de trei facturi simultan

ANRE a constatat in urma unui control la GDF Suez ca, pentru o parte din clientii finali de tip B1, furnizorul de gaze naturale a implementat un proiect nou intitulat Transmitere 3 facturi simultan, adus la cunostinta ANRE dar care nu a fost aprobat/avizat de Autoritate, se arata intr-un comunicat al ANRE. In urma acestor verificari, furnizorul de gaze naturale a fost sanctionat cu amenda de 200. 000 lei.

Proiect al Ministerului Dezvoltarii: Amenzi de pana la 500 de lei pentru calatorii gasiti fara bilet in mijloacele de transport in comun

Cei care calatoresc fara bilet in mijloacele de transport in comun ar putea fi amendati cu sume cuprinse intre 100 si 500 de lei, potrivit proiectului Legii serviciului de transport public de calatori, pus in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Dezvoltarii, informeaza Mediafax.

Atlassib a investit 3,5 milioane euro pentru innoirea flotei

Compania Atlassib a investit, in acest an, 3,5 milioane de euro pentru innoirea flotei cu un lot de 15 autocare de ultima generatie Mercedes-Benz Tourismo, echipate cu tehnologie Euro 6, a anuntat, ieri, Daniel Micu, directorul general al operatorului turistic, citat de Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )