Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ce despagubiri a dat CFR anul trecut pentru intarzierile trenurilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce despagubiri a dat CFR anul trecut pentru intarzierile trenurilor

CFR calatori este notorie pentru intarzierile uneori absurde, desi, spun oficialii companiei la cererea WALL-STREET. ro, atat in 2016 cat si in primele luni din 2017, aproximativ 90% din trenurile CFR Calatori aflate in circulatie, conform. continuă pe Wall-Street Ro

Circa 2.500 de consumatori de droguri au fost evaluati anul trecut de specialisti. Programul de asistenta poate inlocui pedeapsa cu inchisoarea

Aproape 2. 500 de persoane consumatoare de droguri au fost evaluate anul trecut de specialistii antidrog, in baza ordonantelor emise de procurori, ceea ce inseamna cu 121 la suta mai mult fata de anul 2014, cand a intrat in vigoare noul Cod Penal, potrivit caruia consumatorii de droguri pot fi inclusi intr-un program de asistenta medicala, psihologica si sociala, in locul aplicarii pedepsei cu inchisoarea, arata datele transmise de Agentia Nationala Antidrog, potrivit News. ro.

Delia a castigat anul trecut de patru ori mai mult ca Stefan Banica! Ce diferenta este intre ea si Brenciu?

Delia a fost pe val in ultimii doi ani, iar incasarile din concerte au fost notabile in aceasta perioada. Delia a castigat in anul 2016 de 4 ori mai mult decat Stefan Banica si de 2 ori mai mult decat Horia Brenciu.

O spalatorie industriala de haine a avut venituri de 4,7 milioane de euro anul trecut

Compania brasoveana Promar Textil, care detine spalatoria industriala Kromatic, si-a majorat anul trecut afacerile cu aproape 50%, de la 14,83 milioane de lei la 21,15 milioane de lei 4,7 milioane de euro), profitul dublandu-se in perioada mentionata de la 1,01 milioane de lei la 2,18 milioane de lei circa 470. 000 de euro).

Alexandru Mitrita a fost imprumutat de Pescara la CSU Craiova: Nu consider ca este un pas inapoi, chiar daca anul trecut am jucat in Serie A

Mijlocasul Alexandru Mitrita a fost imprumutat de Pescara la CSU Craiova, a anuntat, vineri, clubul italian. Mitrita considera ca aceasta mutare nu reprezinta un pas inapoi pentru el, mai ales avand in vedere faptul ca gruparea olteana participa in acest sezon in Liga Europa.

Mugur Isarescu a fost remunerat, anul trecut, cu circa 18.700 euro/lunar

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a obtinut in 2016 venituri de 1. 623 de lei pentru functia de guvernator al BNR, conform declaratiei de avere postata pe 14 iunie 2017 pe pagina de internet a bancii.

Pretul energiei pe bursa a ajuns aproape dublu fata de anul trecut

Pretul energiei pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), piata spot a bursei de energie OPCOM, a ajuns astazi la valori aproape duble fata de aceeasi perioada a anului trecut, in conditiile in care au loc un numar-record de tranzactii.

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1954 seconds )