Libnet.ro
UNICEF

07:30

Mugur Isarescu a fost remunerat, anul trecut, cu circa 18.700 euro/lunar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mugur Isarescu a fost remunerat, anul trecut, cu circa 18.700 euro/lunar

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a obtinut in 2016 venituri de 1. 623 de lei pentru functia de guvernator al BNR, conform declaratiei de avere postata pe 14 iunie 2017 pe pagina de internet a bancii. continuă pe Ziarul Bursa

Mugur Isarescu a fost platit cu peste un milion de lei pentru functia de guvernator al BNR

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a obtinut in 2016 venituri de 1. 623 de lei pentru functia de guvernator al BNR, conform declaratiei de avere postata pe 14 iunie 2017 pe pagina de internet a bancii, scrie Agerpres.

Cati bani a castigat Mugur Isarescu in 2016 ca guvernator al BNR

Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale, a incasat anul trecut venituri nete de 1 milion de lei, potrivit datelor din declaratia sa de avere completata pe 14 iunie 2017. Guvernatorul BNR a avut.

INCREDIBIL!!! Mugur Isarescu, SALTAT de pe bulevard

Dezvaluire incredibila facuta deguvernatorul Bancii Nationale. Aflat la conducerea BNR din septembrie 1990, Mugur Isarescu a recunoscut ca in tinerete era un rebel. Potrivit propriilor.

O spalatorie industriala de haine a avut venituri de 4,7 milioane de euro anul trecut

Compania brasoveana Promar Textil, care detine spalatoria industriala Kromatic, si-a majorat anul trecut afacerile cu aproape 50%, de la 14,83 milioane de lei la 21,15 milioane de lei 4,7 milioane de euro), profitul dublandu-se in perioada mentionata de la 1,01 milioane de lei la 2,18 milioane de lei circa 470. 000 de euro).

Delia a castigat anul trecut de patru ori mai mult ca Stefan Banica! Ce diferenta este intre ea si Brenciu?

Delia a fost pe val in ultimii doi ani, iar incasarile din concerte au fost notabile in aceasta perioada. Delia a castigat in anul 2016 de 4 ori mai mult decat Stefan Banica si de 2 ori mai mult decat Horia Brenciu.

Mai putin de jumatate dintre romani aveau anul trecut locuintele conectate la retelele de canalizare

Numarul locuitorilor tarii noastre care au locuintele conectate la retelele de canalizare a crescut anul trecut pana la 9,7 milioane, acestia reprezentand 49,1% din populatia rezidenta, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Institutului National de Statistica INS).

Afacerea cu carne a familiei Soneriu s-a prabusit, anul trecut

Afacerile companiei Austin Meats, fosta companie CarmOlimp, s-au prabusit anul trecut cu peste 40%, de la 55,58 milioane de lei la 31,87 milioane de lei peste sapte milioane de euro), arata datele de pe site-ul Ministerului de Finante.

Alexandru Mitrita a fost imprumutat de Pescara la CSU Craiova: Nu consider ca este un pas inapoi, chiar daca anul trecut am jucat in Serie A

Mijlocasul Alexandru Mitrita a fost imprumutat de Pescara la CSU Craiova, a anuntat, vineri, clubul italian. Mitrita considera ca aceasta mutare nu reprezinta un pas inapoi pentru el, mai ales avand in vedere faptul ca gruparea olteana participa in acest sezon in Liga Europa.

Pretul energiei pe bursa a ajuns aproape dublu fata de anul trecut

Pretul energiei pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), piata spot a bursei de energie OPCOM, a ajuns astazi la valori aproape duble fata de aceeasi perioada a anului trecut, in conditiile in care au loc un numar-record de tranzactii.

Lungimea conductelor de distributie a gazelor naturale s-a extins, anul trecut, cu 428,1 km

Lungimea totala a conductelor de distributie a gazelor naturale era, la finalul anului trecut, de 39668,8 km, din care 22406,9 km in municipii si orase, potrivit Institutului National de Statistica INSSE).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )