Libnet.ro
UNICEF

06:00

Despartire soc. Andreea Marin si iubitul ei turc nu mai sunt impreuna. ...

România Liberă România Liberă,
Despartire soc. Andreea Marin si iubitul ei turc nu mai sunt impreuna. ...

Tuncay Ozturk si Andreea Marin s-au despartit. Anuntul a fost facut in urma cu putin timp chiar de doctorul fizioterapeut turc. Eu si Andreea suntem prieteni foarte buni. Dar am luat decizia sa nu mergem mai departe cu aceasta relatie. Am renuntat la relatie. Va multumesc mult pentru respectul pe care l-ati avut pentru relatia noastra, a spus el, scrie wowbiz. ro. Andreea Marin radia de fericire ala131;turi de iubitul ei turc, insa131; vestea despa131;rtirii a luat prin surprindere pe toata131; lumea, . continuă pe România Liberă

Despartire soc. Andreea Marin si iubitul ei turc nu mai sunt impreuna. ...

Tuncay Ozturk si Andreea Marin s-au despartit. Anuntul a fost facut in urma cu putin timp chiar de doctorul fizioterapeut turc. Eu si Andreea suntem prieteni foarte buni. Dar am luat decizia sa nu mergem mai departe cu aceasta relatie. Am renuntat la relatie. Va multumesc mult pentru respectul pe care l-ati avut pentru relatia noastra, a spus el, scrie wowbiz. ro. Andreea Marin radia de fericire ala131;turi de iubitul ei turc, insa131; vestea despa131;rtirii a luat prin surprindere pe toata131; lumea, .

Veste soc: Andreea Marin si iubitul ei turc s-au despartit la 3 zile dupa ce au anuntat ca formeaza un cuplu

Andreea Marin si iubitul ei turc, Tuncay Ozturk, s-au despartit la numai 3 zile dupa ce ea a anuntat in direct ca formeaza un cuplu de trei luni de zile. Primul care a anuntat ruperea relatiei a fost.

FRESH! Din cauza presiunii mediatice, Andreea Marin si Tuncay Ozturk s-au despartit!

La doar trei saptamani dupa ce ne-a confirmat, in exclusivitate, faptul ca are o relatie cu fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, Andreea Marin si iubitul ei au cedat presiunii mediatice si au hotarat sa puna punct relatiei lor. Continue reading .

Andreea Marin recunoaste relatia cu turcul cu 11 ani mai tanar: Avem o relatie cam de doua-trei luni

Andreea Marin a recunoscut, in cadrul unei emisiuni televizate, ca are o relatie de trei luni cu turcul Tuncay Ozturk, alaturi de care a fost fotografiata in mai multe randuri. Da, sunt impreuna cu un om. Am a.

Ce cadou le-a facut Andreea Marin celor mici de Ziua Copilului!

Cu ocazia zilei de 1 iunie, Andreea Marin a luat parte la un eveniment organizat de European Hospital pentru a inaugura noua sectie de pediatrie. Aflandu-se in largul ei printre copiii pe care ii adora, Andreea a afisat un zambet larg pe tot parcursul evenimentului si a avut grija sa se joace cu toti micutii prezenti. Andreei Marin i s-au mai alaturat vedete precum Paula Chirila si Simona Patruleasa, ambele insotite de fetitele lor. Continue reading .

Andreea Marin recunoaste relatia cu Tuncay! Cand ma vezi la bratul cuiva e mai mult decat clar!

La trei saptamani de cand ne-a confirmat in exclusivitate ca are o noua relatie, Andreea Marin a recunoscut din nou ca traieste o noua poveste de dragoste, de aproape trei luni. Alesul ei este fizioterapeutul Tuncay Ozturk, cel caruia ii spune Jay. Iata cum au ajuns sa se iubeasca. Continue reading .

Tuncay Ozturk, in pericol pentru ca se afiseaza cu Andreea Marin? Iata ce spune vedeta!

Tuncay Ozturk, fizioterapeutul de la spitalul Acibadem, ar fi in pericolul de a-si pierde locul de munca pentru simplul fapt ca s-a afisat alaturi de celebra lui iubita, Andreea marin. Libertatea sustine ca este membrul unei organizatii islamice care impune o conduita severa. Andreea Marin catalogheaza toate aceste informatii drept o fantezie. Continue reading .

Secvential: Andreea Marin povesteste cum a reusit sa isi tina fiica departe de influenta desenelor animate violente

Invitata in editia de duminica dupa-amiaza a emisiunii lui Secvential de la Antena 3, Andreea Marin a povestit cum a reusit sa isi educe fiica sa fie selectiva in ceea ce priveste programelor TV.

Caru' cu Vedete: Andreea Marin a recunoscut relatia cu medicul turc: Suntem de 3 luni impreuna; Vica Blochina: Am plutit dupa ce am fumat marijuana cu sotul Elenei Basescu; Rocsana Marcu, complet uda, in chilotei, cu sanii la vedere!

Iata cum arata noile silicoane ale Loredanei Chivu! Asistenta tv si-a expus nurii pe internet!Loredana Chivu a suferit, zilele trecute. Unul dintre cei mai mari actori ai lumii, americanul Michael Douglas, marturiseste cu nonsalanta: Sexul oral mi-a provocat cancer.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )