Libnet.ro
UNICEF

22:45

Despre cel mai eficient tratament pentru endometrioza, la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
Despre cel mai eficient tratament pentru endometrioza, la Adevarul Live

Tot mai multe femei din Romania sunt diagnosticate anual cu endometrioza, iar miturile privind tratamentul corect inca persista. Dr. Voicu Simedrea, medic primar obstetrica-ginecologie din Timisoara, vine la Adevarul Live sa ne informeze care sunt simptomele banale ale bolii si care sunt pasii de urmat odata primit acest diagnostic. continuă pe Adevărul

Despre cel mai eficient tratament pentru endometrioza, la Adevarul Live de la 13.30

Tot mai multe femei din Romania sunt diagnosticate anual cu endometrioza, iar miturile privind tratamentul corect inca persista. Dr. Voicu Simedrea, medic primar obstetrica-ginecologie din Timisoara, vine la Adevarul Live sa ne informeze care sunt simptomele banale ale bolii si care sunt pasii de urmat odata primit acest diagnostic.

Adriana Saftoiu: Ludovic, puterea e intotdeauna cel mai bun test pentru caracter. Inclusiv pentru cei care acum iti recita partitura

Deputatul PNL Adriana Saftoiu critica excluderea unor membri din partid si ii transmite lui Ludovic Orban ca puterea e intotdeauna cel mai bun test pentru caracter, inclusiv pentru cei care acum ii recita partitura acestuia.

Cel mai bun remediu pentru anemie

Primavara iti pune la dispozitie o serie de plante extrem de bogate in vitamine si minerale, esentiale unui organism puternic, mai ales daca te confrunti cu anemie.

Saftoiu ii scrie lui Orban: Ludovic, puterea e intotdeauna cel mai bun test pentru caracter

Deputata PNL Adriana Saftoiu i-a scris un mesaj pe Facebook presedintelui PNL Ludovic Orban, dupa ce.

Cel mai bun angajator. Ce avantaje ofera compania ca sa creasca atasamentul angajatilor

Echitatea salariala, pachetul de beneficii extins asupra angajatului, dar si a familiei acestuia, recunoasterea meritelor, altfel decat prin salariu, accesul la noi oportunitati in cariera se numara printre cele mai importante criterii mentionate de angajati atunci cand vine vorba de fidelizarea fata de angajator, arata un studiu Aon. Potrivit acestuia, Adobe Romania este in continuare considerat cel mai bun angajator.

Siegfried Muresan, despre semnalele unei noi crize: PSD si ALDE au impins Romania la cel mai mare deficit bugetar din ultimii 8 ani

Guvernarea PSD-ALDE este aspru criticata de la Bruxelles. Europarlamentarul Siegfried Muresan sustine ca cele doua partide au impins Romania la cel mai mare deficit bugetar din ultimii 8 ani, acesta fiind, in.

Grupul H and M a raportat pentru T1 cel mai scazut profit din ultimii 16 ani, din cauza stocurilor mari

Retailerul suedez de imbracaminte Hennes and Mauritz H and M) a raportat astazi cel mai scazut profit din ultimii 16 ani pentru primul trimestru, din cauza stocului urias de haine nevandute, in valoare de peste 4 miliarde de dolari, dar vanzarile au crescut in schimb in statele est-europene, inclusiv in tara noastra, si in tari precum Mexic si India, se arata intr-un comunicat dat publicitatii.

Cel mai mare zacamant de aur si cupru din Romania este aproape de exploatare. Rezervele de la Rovina valoreaza 5 miliarde de dolari

Campania Samax este foarte aproape de a obtine avizele necesare de incepere a exploatarii zacamintelor de aur si cupru din perimetrul Rovina, cele mai mari din Romania. De aici ar urma sa fie extrase peste 200 de tone de aur si 635. 000 de tone de cupru.

Gala premiilor Gopo 2018 - Vlad Ivanov, desemnat cel mai bun actor ntr-un rol principal; Diana Cavaliotti, cea mai buna actrita; Daniel Sandu, cel mai bun regizor

Vlad Ivanov, protagonistul filmului Un pas in urma serafimilor, regizat de Daniel Sandu, a fost desemnat castigator al categoriei cel mai bun actor intr-un rol principal a premiilor Gopo, care sunt decernate marti, la Teatrul National din Bucuresti. Diana Cavaliotti a fost desemnata cea mai buna actrita, iar Daniel Sandu cel mai bun regizor.

Sharp Aquos S3 este cel mai compact smartphone de 6 inci

Sharp lanseaza de multi ani telefoane cu o rama inexistenta, iar noul Sharp Aquos S3 este doar cel mai recent dintre ele. inca de la primele telefoane mobile, a devenit evident ca este mult mai usor sa promovezi si sa comercializezi smartphone-uri cu superlative absolute in descriere. Indiferent cat esti de atehnic, apreciezi inevitabil un [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )