Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sharp Aquos S3 este cel mai compact smartphone de 6 inci

Playtech Playtech,
Sharp Aquos S3 este cel mai compact smartphone de 6 inci

Sharp lanseaza de multi ani telefoane cu o rama inexistenta, iar noul Sharp Aquos S3 este doar cel mai recent dintre ele. inca de la primele telefoane mobile, a devenit evident ca este mult mai usor sa promovezi si sa comercializezi smartphone-uri cu superlative absolute in descriere. Indiferent cat esti de atehnic, apreciezi inevitabil un []. continuă pe Playtech

Duster, Duster si iar Duster. Modelul de la Mioveni este cel mai vandut SUV de clasa B din Europa

Datele publicate in urma cu putin timp de Jato Dynamics arata ca Dacia Duster este cel mai vandut SUV de clasa B din Europa. Podiumul este completat pe rand de Peugeot 2008 si Renault Captur.

Romania, in pragul crizei. Deficitul bugetar din februarie atinge cote istorice: este cel mai mare deficit inregistrat din 2006 criza incoace. Pe ce a cheltuit statul banii

Anuntul recent al Ministerului Finatelor privind deficitul bugetar pe primele doua luni ale anului este unul extrem de ingrijorator. in februarie, veniturile bugetului general consolidat au crescut fata.

Spania: Autorul jafului secolului a fost arestat. Cine este cel mai temut hacker din lume

Autorul celui mai mare jaf din istoria bancilor a fost prins. Politia spaniola a reusit sa ii vina de hac creierului bandei de hackeri care a reusit sa jefuiasca peste 100 de institutii financiare in lumea i.

Salariu fabulos pentru Cosmin Olaroiu. Este cel mai bine platit antrenor roman din istorie

Cosmin Olaroiu 48 de ani) are toate motivele sa fie mandru. in primul rand, pentru faptul ca patronii lui Inter Milano, cei care detin si clubul chinez Jiangsu Suning, l-au ales pe el pentru a-i succeda in.

Acesta este cel mai sigur loc din avion, dar nu in felul la care te gandesti

Daca vrei sa reduci la minimum riscul de te imbolnavi de la alti pasageri, atunci cand zbori cu avionul, ar trebui sa tii cont ca unele locuri sunt privilegiate fata de altele. Daca alegi sa.

Romanii, cel mai usor de manipulat prin Facebook

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei un studiu stiintific realizat in mai multe tari, care arata ca romanii sunt cel mai usor de manipulat pe Facebook din Europa. Romania cu 53% este.

Siegfried Muresan, despre semnalele unei noi crize: PSD si ALDE au impins Romania la cel mai mare deficit bugetar din ultimii 8 ani

Guvernarea PSD-ALDE este aspru criticata de la Bruxelles. Europarlamentarul Siegfried Muresan sustine ca cele doua partide au impins Romania la cel mai mare deficit bugetar din ultimii 8 ani, acesta fiind, in.

Cel mai bun angajator. Ce avantaje ofera compania ca sa creasca atasamentul angajatilor

Echitatea salariala, pachetul de beneficii extins asupra angajatului, dar si a familiei acestuia, recunoasterea meritelor, altfel decat prin salariu, accesul la noi oportunitati in cariera se numara printre cele mai importante criterii mentionate de angajati atunci cand vine vorba de fidelizarea fata de angajator, arata un studiu Aon. Potrivit acestuia, Adobe Romania este in continuare considerat cel mai bun angajator.

Cel mai vechi producator de arme american a declarat falimentul

Cel mai vechi producator de arme din America, Remington Outdoor, a declarat falimentul in urma scaderii vanzarilor. Analistii sunt de parere ca motivul din spatele acestei scaderi este ca oamenii sunt mai putin ingrijorati de posibilitatea unor noi restrictii ale vanzarilor de arme datorita preluarii mandatului prezidential de catre Donald Trump, scrie BBC.

Gala premiilor Gopo 2018 - Vlad Ivanov, desemnat cel mai bun actor ntr-un rol principal; Diana Cavaliotti, cea mai buna actrita; Daniel Sandu, cel mai bun regizor

Vlad Ivanov, protagonistul filmului Un pas in urma serafimilor, regizat de Daniel Sandu, a fost desemnat castigator al categoriei cel mai bun actor intr-un rol principal a premiilor Gopo, care sunt decernate marti, la Teatrul National din Bucuresti. Diana Cavaliotti a fost desemnata cea mai buna actrita, iar Daniel Sandu cel mai bun regizor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )