Libnet.ro
UNICEF

23:16

Despre cele mai noi metode de contraceptie, la Adevarul Live de la ora 13.00

Adevărul Adevărul,
Despre cele mai noi metode de contraceptie, la Adevarul Live de la ora 13.00

Cremele si capsulele vaginale alcatuiesc o categorie de contraceptive locale care sunt percepute ca fiind mai lipsite de riscuri decat anticonceptionalele si sunt mai apreciate de cupluri decat prezervativul. continuă pe Adevărul

Despre riscurile si optiunile elevilor picati la Bac, la Adevarul Live de la 15.00

Astazi, de la ora 15. 00, discutam despre alternativele elevilor care nu au reusit sa promoveze examenul de Bacalaureat, dincolo de inregistrarea ca someri. Discutam asadar despre scolile postliceale, specializarea Sanitara, cea mai cautata, dar si despre cursurile de calificare si de recalificare la care se pot inscrie tinerii.

VIDEO Cele mai bune metode de a subtia picioarele, fara a creste masa musculara

Din cauza faptului ca exercitiile fizice pentru slabit, subtiat sau tonifiat picioarele sunt destul de solicitante, de multe ori exista o tendinta de crestere a masei musculare. Iar aceasta tendinta duce la rezultate.

Daily Income: Spalarea de bani - ce inseamna si care sunt cele mai intalnite metode de albire a banilor

Sumele de bani provenite din activitati ilicite si care intra anual intr-un proces de albire si spalare reprezinta, conform datelor CIA si FMI, aproape 5% din PIB-ul mondial. Asta inseamna cam 3,6 trilioane de.

Adevarul Live. Despre riscurile si optiunile elevilor picati la Bac:Ajutorul de somaj incurajeaza contraperformanta

Astazi, de la ora 15. 00, discutam despre alternativele elevilor care nu au reusit sa promoveze examenul de Bacalaureat, dincolo de inregistrarea ca someri. Discutam asadar despre scolile postliceale, specializarea Sanitara, cea mai cautata, dar si despre cursurile de calificare si de recalificare la care se pot inscrie tinerii.

Ce cred romanii despre meseriile lor la Adevarul Live de la ora 13:00

Astazi, la Adevarul Live de la ora 13:00, vom dezbate o tema de interes in contextul unei piete a muncii in care multi tineri nu-si mai gasesc locul: ce cred romanii despre meserii si profesii, ce importanta mai are o diploma, care sunt meseriile valorizate si cum poate fi refacuta relatia dintre parinti si actuala generatie pierduta.

Actrita Ana Ularu vine astazi la Adevarul Live

Invitata de astazi a lui Cezar Paul-Badescu. la Adevarul Live, de la ora 15. 00, este Ana Ularu, una dintre cele mai apreciate actrite romane in strainatate.

Adevarul Live, ora 14.00: Laura Lazar, despre noua colectie de tricouri, ultimele tendinte si feminitate

Astazi, de la ora 14. 00, in platoul Adevarul Live, se va afla Laura Lazar, designer vestimentar, care si-a lansat ultima colectie de tricouri, Romanian Treasure, o colectie ce are ca protagoniste personalitati precum Margareta Paslaru, Maria Tanase si Regina Maria.

Suntem vinovati ca radem la glume proaste? Despre limitele morale ale umorului, cu Sector 7 si Times New Roman, la Adevarul Live, de la 12.00

Se pot spune glume despre orice ori pana si umorul are o limita? Exista umor imoral? Raspund la aceste intrebari, cu seriozitate si rigoare, Dan Panaet, de la Centrul de Cercetare in Etica Aplicata, Ovidiu Eftimie, redactor al site-ului de satira si umor Times New Roman, si comediantul Sergiu Floroaia, membru al grupului Sector 7, la Adevarul Live, de la ora 12. Atentie! Aceasta emisiune nu este un pamflet.

Adevarul Live, de la ora 13.00, deputatul PNL Vlad Nistor, despre sansele dreptei de a castiga Presedintia

Deputatul PNL Vlad Nistor este invitatul jurnalistilor Liviu Iolu si Sebastian Zachmann, la o noua editie Adevarul Live, incepand cu ora 13. Liberalul va vorbi despre numele viitorului prezidentiabil al dreptei si despre sansele acestuia de a-l invinge pe Victor Ponta in finala prezidentiala.

Adevarul Live, de la ora 11.00: Europarlamentarul Cristian Preda, despre criza ucraineana fara sfarsit

Europarlamentarul Cristian Preda PMP) vorbeste marti, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, despre starea de spirit a ucrainenilor dupa luni de conflict cu separatistii rusi din estul tarii. Preda a facut parte dintr-o delegatie a Partidului Popular European care a vizitat Kievul saptamana trecuta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )