Libnet.ro
UNICEF

06:30

Despre Centenar, cu cele mai bune intentii

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Despre Centenar, cu cele mai bune intentii

In data de 26 octombrie 2018, de la ora 15:30 la Institutul Francez din Timisoara, are loc prezentarea proiectului edu-creativ Linia de front. Recuperarea patrimoniului local prin exercitii artistice sub forma unei dezbateri Cultura in educatie despre initiativele culturale legate de anul Centenar. Discutia este deschisa profesorilor, artistilor, profesionistilor culturali, reprezentantilor media dar si elevilor . continuă pe Ceaşca de Cultură

Cele mai bune bancuri cu betivi. Reactia prietenilor cand Ion glumeste la o bere ca nevasta-sa are SIDA

Si betivii au constituit de-a lungul timpului subiectul a numeroase glume. Va prezentam o selectie cu cateva dintre cele mai amuzante bancuri cu acestia.

Comertul electronic va creste cu 8,8% pe an pana in 2022. Oportunitatile cele mai bune: in Romania si Bulgaria

Un scenariu conservator de crestere estimeaza extinderea comertului electronic in cele 6 piete mari ale Europei Centrale si de Est ECE) cu 8,8% pe an, de la o valoare initiala de 13,1 miliarde euro, pana la 20 miliarde euro.

Top destinatii turistice in 2019, potrivit Lonely Planet: trei orase europene, in primele 10 recomandari

Daca deja va ganditi la vacanta de anul viitor, Lonely Planet a lansat propunerile pentru cele mai bune destinatii de calatorie in 2019.

S-a indragostit de tatal celei mai bune prietene si s-a casatorit cu el dupa o luna. Ce a urmat dupa e naucitor

O tanara de 27 de ani s-a indragostit lulea de tatal prietenei sale cele mai bune. Taylor Lehman a marturisit ca la inceput s-a simtit vinovata ca se intalneste cu Kern, in varsta de 54 de.

Kelemen Hunor, despre consultarile de la Cotroceni: Vom discuta despre codurile penale si observatiile Comisiei de la Venetia, legile justitiei nu sunt cele mai importante

UDMR va discuta la consultarile de la Palatul Cotroceni despre Codul Penal si Codul de Procedura Penala unde au fost probleme sesizate de Comisia de la Venetia si de Curtea Constitutionala. Liderul UDMR Kelemen Hunor a sustinut ca legile justitiei nu sunt cele mai importante.

streetfood50 Awards: Micii de la bucur Obor, in topul celor mai bune 10 street food din lume (FOTO)

Surpriza! Micii de la Piata Obor din Bucuresti sunt in topul celor mai bune 10 street food din lume. Bucurestenii care poposesc la Terasa pentru o portie de mici se pot lauda ca au mancat una dintre.

Amenzi in valoare de 90.000 de lei, aplicate de inspectorii ITM, cele mai multe pentru munca la negru

In saptamana 15 19 octombrie, ITM Calarasi a efectuat controale in mai multe domenii de activitate: comert, agricultura, transport, spalatorii auto, activitati protectie si garda, recuperarea deseurilor nepericuloase, brutarii. Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru munca la negru.

Top 10 cele mai dorite orase pentru city-break in aceasta toamna

Roma, Milano si Alghero Sardinia) sunt cele mai cautate destinatii turistice de city-break de catre romani, in aceasta toamna, potrivit unei analize a agentiei de turism online Fly Go.

NATO efectueaza n Norvegia cele mai mari manevre militare de la sfrsitul Razboiului Rece: 50.000 de soldati, 10.000 de vehicule, 250 de aeronave si 60 de nave, inclusiv un portavion

Circa 50. 000 de soldati, sprijiniti de mijloace tehnice considerabile, incep joi in Norvegia cele mai mari manevre ale NATO de la sfarsitul Razboiului Rece, o demonstratie de forta care irita Rusia vecina, scrie AFP.

Autostrada A1 Sibiu - Pitesti: Compania de Drumuri va scoate la licitatii studii geotehnice suplimentare pentru cele mai grele doua sectiuni

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere va scoate la licitatie pana in luna decembrie studii geotehnice suplimentare pentru Sectiunile 2 si 3 ale Autostrazii A1 Sibiu-Pitesti, cele mai dificile tronsoane care se intind pe circa 70 de km prin munti intre Boita si Tigveni, potrivit unui raspuns oficial primit de Asociatia Pro Infrastructura. Intentia autoritatilor de a realiza autostrada in baza unor studii vechi si incomplete, conform specialistilor Comisiei Europene, a fost puternic criticata. Speram ca, in sfarsit, CNAIR a inceput sa asculte de vocile independente ale expertilor care doresc bunul mers al proiectului, apreciaza Pro Infrastructura.

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )