Libnet.ro
UNICEF

15:00

Dragnea, despre ordonanta pentru masurile fiscale: Se va da maine, prevederile raman aceleasi. Nu se va intampla nimic rau cu Pilonul II de Pensii

Antena3 Antena3,
Dragnea, despre ordonanta pentru masurile fiscale: Se va da maine, prevederile raman aceleasi. Nu se va intampla nimic rau cu Pilonul II de Pensii

Liviu Dragnea a vorbit despre ordonanta de urgenta privind masurile fiscale. Liderul PSD a anuntat ca aceasta se va da cel mai probabil maine si ca prevederile vor ramane la fel. Maine se va adopta a. continuă pe Antena3

Dragnea, despre ordonanta pentru amnistie si gratiere: incepe sa ma plictiseasca discutia. Pentru PSD este o obsesie de a repara nedreptatile si de a face dreptate

Liviu Dragnea a reactionat dur atunci cand a fost intrebat despre o ordonanta pentru amnistie si gratiere. Discutia incepe sa ma plictiseasca, daca se va da, vom dis uta. Nu vorbim despre himerele din.

DESPRE OUG PRIVIND MASURILE FISCALE Dragnea: Se pare ca maine va fi adoptata ordonanta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca ordonanta de urgenta cu privire la masurile fiscale anuntate de ministrul Finantelor va fi data, probabil, maine.

Viorica Dancila a anuntat in ce conditii va adopta Guvernul OUG pe masurile fiscale

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca ordonanta privind masurile fiscale va intra in sedinta de Guvern de joi, daca exista un acord si in Consiliul Economic si Social. Daca vom avea aceasta.

Iohannis: Nu putem sa ne facem ca suntem autisti si ca nu se discuta despre Ordonanta pe amnistie si gratiere

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti seara, ca, daca ne uitam in urma, la ce s-a mai intamplat cu guvernele pesediste, nu putem sa ne facem ca suntem autisti si ca nu se discuta despre Ordonanta pe amnistie si gratiere.

Deputatul PSD Catalin Radulescu: Cred ca discutam prea mult timp despre Ordonanta pe amnistie si gratiere. Acest lucru nu trebuie discutat, trebuie dat

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat ca se discuta prea mult despre Ordonanta pe amnistie si gratiere si ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ar trebui sa o puna in practica urgent. Eu.

MINISTRUL JUSTITIEI: Va fi o singura ordonanta pentru cele doua coduri

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat astazi dimineata ca va fi o singura ordonanta pentru cele doua coduri, proiectul actului normativ fiind in curs de elaborare.

FONDUL PROPRIETATEA: Masurile fiscale propuse, o bomba cu ceas pentru economie

Fondul Proprietatea isi exprima ingrijorarea majora cu privire la proiectul de Ordonanta de urgenta OUG) a Guvernului privind o serie de masuri fiscale si bugetare, publicata pe 18 decembrie 2018, de catre Ministerul Finantelor Publice.

Reactie dura a Fondului Proprietatea: Masurile fiscale propuse sunt o bomba cu ceas pentru economia Romniei

Fondul Proprietatea considera ca masurile propuse prin Ordonanta de Urgenta privind fiscalitatea vor avea mai multe consecinte severe. Pilonul II de pensii private risca sa fie distrus, iar sustenabilitatea pensiilor viitoare devine incerta, se arata intr-un comunicat al Fondului. De asemenea, independenta energetica a Romaniei va fi pusa in pericol, iar tara s-ar putea afla in situatia de a se baza pe surse externe de gaze naturale, la preturi mai mari, asupra carora Guvernul nu va avea niciun control. Vezi si alte consecinte.

Guvernul nu renunta la masurile fiscale anuntate de ministrul Finantelor

Guvernul nu renunta la ordonanta anuntata de ministrul Finantelor, dar aceasta va fi adoptata numai dupa o discutie cu Comitetul Economic si Social, a declarat, joi, premierul Viorica Dancila, la Palatul Parlamentului.

Vodafone, despre ordonanta de la Finante: Clientii vor fi nevoiti sa suporte prin pret, att noile taxe, ct si cresterea celor existente

Masurile propuse prin Ordonanta de Urgenta care vizeaza modificarea cadrului de reglementare a comunicatiilor electronice afecteaza iremediabil nu doar dezvoltarea economiei digitale, dar si interesele utilizatorilor finali, spun reprezentantii companiei Vodafone. Potrivit acestora, clientii vor fi nevoiti sa suporte in pretul serviciilor achizitionate, atat noile taxe introduse, cat si cresterea celor existente.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )