Libnet.ro
UNICEF

08:15

KELEMEN, DESPRE OUG PRIVIND AMNISTIA SI GRATIEREA: Nu este oportuna in acest moment

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KELEMEN, DESPRE OUG PRIVIND AMNISTIA SI GRATIEREA: Nu este oportuna in acest moment

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, considera ca o ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea nu este oportuna in acest moment, pentru ca societatea, de obicei, nu accepta astfel de decizii. continuă pe Ziarul Bursa

Kelemen Hunor insista ca o ordonanta privind amnistia si gratierea nu este oportuna n acest moment

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, considera ca o ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea nu este oportuna in acest moment, pentru ca societatea, de obicei, nu accepta astfel de decizii, transmite Agerpres.

KELEMEN, DESPRE OUG ANUNTATA DE TEODOROVICI: Nu inteleg aceasta miscare, nimeni nu ne-a explicat

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, considera ca ordonanta de urgenta anuntata de ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, nu este in beneficiul economiei romanesti, pentru ca aceste miscari neasteptate inseamna lipsa de predictibilitate si de stabilitate fiscal-financiara.

Organizatia Profesionistilor Pietei de Capital, despre OUG privind taxele: Cel mai brutal si irational atac la adresa pietei de capital din Romnia de la renfiintarea acesteia n anul 1995

Efectele nocive pentru bursa din Romania, provocate de proiectul de OUG, au intervenit imediat dupa ce aceste masuri au fost anuntate, scaderile masive din sedinta de tranzactionare din data de 19 decembrie 2018 fiind fara precedent dupa Marea Criza din 2007-2008, se arata intr-un comunicat de presa al Organizatiei Profesionistilor Pietei de Capital OPPC).

DESPRE OUG PRIVIND MASURILE FISCALE Dragnea: Se pare ca maine va fi adoptata ordonanta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca ordonanta de urgenta cu privire la masurile fiscale anuntate de ministrul Finantelor va fi data, probabil, maine.

Pozitia CNIPMMR despre OUG privind masurile fiscal-bugetare

Guvernul Romaniei a pus in dezbatere publica proiectul unei ordonante de Urgenta , prin care modifica, completeaza, introduce derogari si proroga 45 de Legi si Ordonante, infiinteaza Fondul de Dezvoltare si investitii, programul de finantare a investitiilor pentru modernizarea si dezvoltarea statiunilor balneare si programul gROwth - investim in copii, investim in viitor.

Dragnea avertizeaza: Nu ma opun unei ordonante privind amnistia si gratierea.Pentru PSD e o obsesie repararea nedreptatilor

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca PSD vrea repararea nedreptatilor din domeniul Justitiei si ca el nu se va opune in niciun caz unei ordonante de urgenta pe amnistie si gratiere.

IOHANNIS, DESPRE REFERENDUMUL PRIVIND JUSTITIA: Cu siguranta despre acel referendum o sa mai vorbim

ACTUALIZARE - Iohannis, despre plangerea pentru inalta tradare: Este o procedura foarte complicata, parlamentara, care in primul rand nu are niciun suport. ------ Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, raspunzand unei intrebari, ca despre referendumul privind justitia se va mai vorbi, cu siguranta.

Kelemen Hunor avertizeaza ca amnistia si gratierea ar putea rupe majoritatea in Parlament: Cand Iliescu l-a gratiat pe Cozma, lucrurile au luat o alta turnura

Liderul UDMR Kelemen Hunor se opune ordonantei de amnistie si gratiere. Ura si dezbinarea in societatea romaneasca sunt atat de mari, incat cu o astfel de discutie faci si mai rau, a spus liderul UDMR la Adevarul Live. Hunor a reamintit un episod din 2004, cand Ion Iliescu l-a gratiat pe Miron Cozma, apoi PSD a pierdut majoritatea in Parlament, dupa ce UDMR si PUR partidul condus de Dan Voiculesu) au trecut de partea Aliantei DA.

OPPC DESPRE OUG ANUNTATA DE TEODOROVICI: Cel mai brutal si irational atac la adresa pietei de capital

Organizatia Profesionistilor Pietei de Capital apreciaza ca normele din cadrul Proiectului de Ordonanta de Urgenta a Guvernului privind o serie de masuri fiscale si bugetare, publicata pe 18 decembrie 2018 de catre Ministerul Finantelor Publice reprezinta cel mai brutal si irational atac la adresa pietei de capital din Romania de la reinfiintarea acesteia in anul 1995, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei noastre.

Sedinta de guvern n care va fi adoptata OUG privind supra-taxarea companiilor va avea loc mine seara, dupa ora 18.30

Guvernul a hotarat sa organizeze sedinta in care va fi aprobata Ordonanta de Urgenta privind supra-taxarea mediului privat maine seara, dupa ora 18. 30, cand bursa este deja inchisa. Dupa aceea urmeaza cinci zile libere, avand in vedere ca a fost facuta punte intre week-end si Craciun.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2636 seconds )