Libnet.ro
UNICEF

15:45

Despre sustenabilitate in fashion, business si viata cu antreprenoarea din spatele Musette, Cristina Batlan

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Despre sustenabilitate in fashion, business si viata cu antreprenoarea din spatele Musette, Cristina Batlan

Probabil unul dintre cei mai recunoscuti designeri romani la nivel international si cu siguranta unul dintre antreprenorii de succes ai Romaniei, Cristina Batlan a reusit sa faca din Musette un brand global, care se vinde in mai multe colturi ale lumii. continuă pe Wall-Street Ro

De ce a explodat internetul cu o stire falsa despre moartea lui Sylvester Stallone. Adevarul din spatele minciunii

O stire falsa care anunta moartea actorului si cineastului Sylvester Stallone s-a viralizat pe internet pe 19 februarie. Mesajul initial a fost promovat de un site cunoscut pentru farsele privind mortile unor.

O noua tehnica de scanare dezvaluie secretele din spatele picturilor celebre ale lui Picasso

Oamenii de stiinta s-au folosit de razele X pentru a face cunoscute secretele din spatele picturilor si sculpturilor lui Pablo Picasso. Tehnologia le-a permis sa descopere lucrari pana acum necunoscute lor, care sa-i ajute la conturarea unei istorii a artei mai bogate in detalii, scrieGizmodo.

Viata locuitorilor din cartierul Greenfield, data peste cap din cauza inchiderii drumului din padurea Baneasa

Accesul in cartierul Greenfield, dezvoltat de Impact Developer and Contractor in zona Baneasa, din nordul Capitalei, se desfasoara cu greutate, de peste un an de zile, dupa ce unul dintre cele doua drumuri care faceau legatura dintre cartier si soselele principale a fost inchis, ca urmare a demersurilor facute de Fundatia Eco-Civica, in vederea salvarii padurii.

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )