Libnet.ro
UNICEF

23:01

Destinatii idilice de vacanta: TripAdvisor a anuntat topul celor mai frumoase insule din lume in 2015

Adevărul Adevărul,
Destinatii idilice de vacanta: TripAdvisor a anuntat topul celor mai frumoase insule din lume in 2015

Faima apelor cristaline si a plajelor cu nisip incredibil de fin a propulsat o destinatie mai putin cunoscuta pe primul loc in topul celor mai idilice locuri de pe pamant. continuă pe Adevărul

REVISTA PRESEI. Topul celor mai bogati parlamentari care vor pensii speciale

Din ziarele de luni, aflam ca o delegatie condusa de ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a fost primita la sediul FMI, cele mai multe pasaje si poduri din Bucuresti nu sunt verificate inainte de a fi deschise traficului, motivul productivitatii scazute si a salariilor mici din Romania, topul celor mai bogati parlamentarii care vor pensii speciale, dar si despre soarta concesiunii autostrazii Comarnic-Brasov.

Merita sau se merita sa vorbim corect romaneste? Topul celor mai frecvente greseli in ceea ce priveste utilizarea verbelor in limba romana

Utilizarea gresita a verbelor se afla in topul capcanelor gramaticale pe care foarte multi dintre romani nu stiu sa le evite. Abaterile de la norma, spun lingvistii, apar atat in exprimarea orala, cat si in cea scrisa.

Plaja Corbu, intr-un top 10 al celor mai frumoase plaje din lume. Este un taram al pacii si serenitatii

Plaja Corbu, salbaticul loc de refugiu din nordul litoralului, este inclusa de site-ul gipsy. ninja in topul celor mai frumoase plaje din lume. Printre acestea se afla plaje din Seychelles, Australia, Cook Islands, Galicia, Puerto Rico sau Brazilia.

Topul celor mai bune masini ecologice din 2015

Piata masinilor ecologice creste din ce in ce mai mult la nivel global, iar diferitele tehnologii prietenoase cu mediul inconjurator, de la propulsia hibrida, la cea pe baza de hidrogen si electrica, ofera o gama larga de optiuni pentru cei care vor si isi permit o masina care nu polueaza.

Numele reale ale celor mai cunoscuti artisti straini si romani: cine sunt Reginald, Mapother IV, Demetria sau Paul Maracine

Uneori, ca sa reusesti in industria muzicala sau la Hollywood, trebuie sa iti schimbi numele pentru a te remarca. Astfel, unele dintre cele mai cunoscute vedete din Romania si din Statele Unite ale Americii au adoptat nume de scena pentru a se diferentia de alte staruri, dar si pentru a se reinventa. intre acestea se numara Elton John, Lady Gaga, Tom Cruise, Bono, Matteo, Inna, Smiley sau Spike.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )