Libnet.ro
UNICEF

10:31

Plaja Corbu, intr-un top 10 al celor mai frumoase plaje din lume. Este un taram al pacii si serenitatii

Adevărul Adevărul,
Plaja Corbu, intr-un top 10 al celor mai frumoase plaje din lume. Este un taram al pacii si serenitatii

Plaja Corbu, salbaticul loc de refugiu din nordul litoralului, este inclusa de site-ul gipsy. ninja in topul celor mai frumoase plaje din lume. Printre acestea se afla plaje din Seychelles, Australia, Cook Islands, Galicia, Puerto Rico sau Brazilia. continuă pe Adevărul

Subiectele zilei: De ce verdictul dat de CCR nu il va afecta pe Dan Sova; Top 10 cei mai bogati parlamentari care vor pensii speciale; Zeci de mii de profesori, in ilegalitate. Cum isi pot creste legal veniturile

Cam 5% din oamenii din PMP o mai sustin pe Elena Udrea. Europarlamentarul Siegfried Muresan, prim-vicepresedintele PMP, spune despre Elena Udrea ca unii au sustinut-o din convingere, altii au fost patimasi, cativa o mai sustin si azi, dar acestia sunt probabil in jur de 5 la suta din PMP. Cum a ajuns Ioan Clamparu cel mai mare traficant de femei din lume. Cautat timp de mai bine de 12 ani prin Interpol, Ioan Clamparu, zis Cap de Porc, unul dintre cei mai cruzi interlopi romani, isi va petrece urmatorii ani in Romania. Nu oricum, ci intr-un penitenciar de maxima securitate.

VIDEO: Cum arata TOP 10 cele mai fiabile masini hibrid din lume

Piata masinilor ecologice creste din ce in ce mai mult la nivel global, iar diferitele tehnologii prietenoase cu mediul inconjurator, de la propulsia hibrida, la cea pe baza de hidrogen si electrica, ofera o gama larga de optiuni oentru cei care vor si isi permit o masina care nu polueaza, informeaza Mediafax.

TOP 10: cele mai vandute masini noi diesel in Romania dupa primele trei luni

Piata auto din Romania este dominata in continuare de vanzarile de masini noi diesel, cu peste 60% din livrari, peste 10. 950 de unitati. Ce autoturisme noi diesel si-au cumparat romanii in primele trei luni aflati din slide-urile urmatoare.

TOP 10: cele mai vandute masini noi diesel in Romania dupa primele 3 luni

Piata auto din Romania este dominata in continuare de vanzarile de masini noi diesel, cu peste 60% din livrari, peste 10. 950 de unitati. Ce autoturisme noi diesel si-au cumparat romanii in primele trei luni aflati din slide-urile urmatoare.

Cele mai vandute masini straine in Romania. Skoda a castigat clienti, Volkswagen i-a pierdut

Romanii si-au schimbat preferintele in ceea ce priveste masinile straine la inceput de an, in clasamentul primelor 10 cele mai vandute masini de import au aparut rasturnari de pozitii. In timp ce Skoda si Ford au castigat clienti, Volkswagen i-a pierdut.

Telefoane pentru adolescenti Top 5 cele mai potrivite

Am facut o selectie de telefoane pentru adolescenti, care sunt accesibile ca pret pentru parinti, dar si suficient de puternice pentru jocuri si poze. E destul de complicat sa alegi telefoane pentru adolescenti deoarece ei sunt cei mai repede cuceriti de tehnologia cea mai noua si implicit cea mai scumpa, dar tot ei sunt si [] Telefoane pentru adolescenti Top 5 cele mai potrivite Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

REVISTA PRESEI. Topul celor mai bogati parlamentari care vor pensii speciale

Din ziarele de luni, aflam ca o delegatie condusa de ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a fost primita la sediul FMI, cele mai multe pasaje si poduri din Bucuresti nu sunt verificate inainte de a fi deschise traficului, motivul productivitatii scazute si a salariilor mici din Romania, topul celor mai bogati parlamentarii care vor pensii speciale, dar si despre soarta concesiunii autostrazii Comarnic-Brasov.

Tenis: TOP 10 lucruri de urmarit la Madrid, Roma, Roland Garros. Ce spune WTA despre Simona Halep

Sezonul european de zgura din circuitul WTA va incepe la Stuttgart, pe 20 aprilie, urmand sa culmineze cu turneele de la Madrid, Roma si Roland Garros. Printre cele mai urmarite jucatoare, care sunt asteptate sa domine, se numara si Simo .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )