Libnet.ro
UNICEF

23:00

REVISTA PRESEI. Topul celor mai bogati parlamentari care vor pensii speciale

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI. Topul celor mai bogati parlamentari care vor pensii speciale

Din ziarele de luni, aflam ca o delegatie condusa de ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a fost primita la sediul FMI, cele mai multe pasaje si poduri din Bucuresti nu sunt verificate inainte de a fi deschise traficului, motivul productivitatii scazute si a salariilor mici din Romania, topul celor mai bogati parlamentarii care vor pensii speciale, dar si despre soarta concesiunii autostrazii Comarnic-Brasov. continuă pe România Liberă

Subiectele zilei: De ce verdictul dat de CCR nu il va afecta pe Dan Sova; Top 10 cei mai bogati parlamentari care vor pensii speciale; Zeci de mii de profesori, in ilegalitate. Cum isi pot creste legal veniturile

Cam 5% din oamenii din PMP o mai sustin pe Elena Udrea. Europarlamentarul Siegfried Muresan, prim-vicepresedintele PMP, spune despre Elena Udrea ca unii au sustinut-o din convingere, altii au fost patimasi, cativa o mai sustin si azi, dar acestia sunt probabil in jur de 5 la suta din PMP. Cum a ajuns Ioan Clamparu cel mai mare traficant de femei din lume. Cautat timp de mai bine de 12 ani prin Interpol, Ioan Clamparu, zis Cap de Porc, unul dintre cei mai cruzi interlopi romani, isi va petrece urmatorii ani in Romania. Nu oricum, ci intr-un penitenciar de maxima securitate.

Andrei Spunei este in topul celor mai buni elevi la Stiintele Pamantului. Elevul de la Decebal a fost inclus in lotul largit pentru Olimpiada Internationala

Andrei Spunei, un elev in clasa a XI-a la Colegiul National Decebal din Deva s-a calificat in lotul largit pentru Olimpiada Internationala Stiintele Pamantului, care va avea loc in luna septembrie, in Statele Unite ale Americii.

Topul celor mai bune masini ecologice din 2015

Piata masinilor ecologice creste din ce in ce mai mult la nivel global, iar diferitele tehnologii prietenoase cu mediul inconjurator, de la propulsia hibrida, la cea pe baza de hidrogen si electrica, ofera o gama larga de optiuni pentru cei care vor si isi permit o masina care nu polueaza.

Plaja Corbu, intr-un top 10 al celor mai frumoase plaje din lume. Este un taram al pacii si serenitatii

Plaja Corbu, salbaticul loc de refugiu din nordul litoralului, este inclusa de site-ul gipsy. ninja in topul celor mai frumoase plaje din lume. Printre acestea se afla plaje din Seychelles, Australia, Cook Islands, Galicia, Puerto Rico sau Brazilia.

Cat au pierdut cei mai bogati oameni din Rusia de pe urma crizei din Ucraina

Cei mai bogati 200 de oameni din Rusia au pierdut 73 miliarde de dolari in 2014, din cauza crizei din Ucraina si scaderii pretului petrolului, potrivit calculelor revistei Forbes. Apropiatii liderului de la Kremlin au fost cei mai afectati.

Kris Jenner isi lauda fiica si ginerele pe Facebook! Kim Kardashian si Kanye West, printre cei mai influenti oameni din lume!

Kris Jenner este mandra nevoie mare de fiica si ginerele ei, Kim Kardashian si Kanye West, fiindca cei doi au fost inclusi, de revista Time, in topul celor mai influenti oameni din lume! Uite cum ii lauda pe Facebook! .

REVISTA PRESEI 18.04.2015

ADEVARUL *Basescu: Moldova mai poate ajunge in UE doar prin unirea cu Romania Traian Basescu a explicat, vineri seara, la Realitatea TV, de ce a inceput sa critice modul in care se face justitie, un capitol-cheie al mandatelor sale.

REVISTA PRESEI 17.04.2015

ADEVARUL *Rusia va considera tinte prioritare tarile europene care vor gazdui sisteme antiracheta Puterile non-nucleare care vor gazdui elemente antiracheta au devenit obiective prioritare ale reactiei militare a Rusiei, atrage atentia Valeri Gherasimov, potrivit Wall Street Journal, explicand ca sistemele antibalistice care vor fi montate in Romania si Bulgaria reprezinta o amenintare pentru tara sa.

Sotia unuia dintre cei mai bogati tigani din Romania lanseaza un atac fara precedent la adresa primarului Timisoarei: Si pentru el e o rusine

Unul dintre cele mai importante monumente istorice din Timisoara, casa Muhle, care a apartinut fostului florar imperial, se degradeaza pe zi ce trece. in timp ce Primaria se judeca pentru a-i obliga pe proprietari, membri ai clanului Carpaci, sa readuca cladirea la starea initiala, romii il acuza pe primar, spunand ca imobilul se degradeaza tocmai din cauza lui, pentru ca le-a sistat lucrarile si nu mai pot sa lucreze la casa cu care ne falim.

Lipsa contactului vizual, butonatul telefonului si schimbarea subiectului, pe lista celor celor mai frecvente semne ca ai de-a face cu un mincinos

In viata de zi cu zi, este imposibil sa nu interactionati cu persoane care va mint pentru a obtine ceea ce isi doresc sau pentru a ascunde anumite aspecte. Desi minciuna are picioare scurte, uneori, acesti oameni scapa curati ca lacrima, iar voi cadeti victime, fara macar sa va dati seama. Exista insa cateva semne care pot da de gol un mincinos.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.209 seconds )