Libnet.ro
UNICEF

19:15

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Cel putin inca trei victime ale lui Gheorghe Dinca! S-a aflat ale cui sunt petele de sange din casa groazei

B1 B1,
Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Cel putin inca trei victime ale lui Gheorghe Dinca! S-a aflat ale cui sunt petele de sange din casa groazei

Noi dezvaluiri cutremuratoare apar in cazul crimelor comise la Caracal. Primele rezultatele ale analizarii problelor biologice, in principal a petelor de sange din casa lui Gheorghe Dinca, indica alte cel putin. continuă pe B1

Cel putin inca trei victime ale lui Gheorghe Dinca, identificate dupa petele de sange din casa groazei. Femeile traiesc si ar fi fost deja audiate de anchetatori

Ancheta procurorilor DIICOT in cazul crimelor de la Caracal inainteaza, conform anumitor surse fiind identificat profilul ADN al altor cel putin trei victime ale suspectului Gheorghe Dinca.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Gheorghe Dinca, la detectorul de minciuni

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, va fi dus la detectorul de minciuni. Expertii criminologi pregatesc setul de intrabari esentiale pentru a stabili cate minciuni a spus Dinca, dar si cateva victime ar av.

Miscare de ultima ora in cazul Caracal: Gheorghe Dinca, scos din arest si adus la Bucuresti. Ce vor sa faca anchetatorii

Continua ancheta in cazul Caracal. Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul oribilelor crime ce ar fi fost comise la Caracal, a fost scos duminica din arest si adus la Bucuresti. Gheorghe Dinca, barbatul in varsta de 66 de ani din Caracal, care a recunoscut ca a rapit si ucis cu brutalitate doua adolescente, a fost .

inregistrare bomba in cazul Caracal. Mama Alexandrei Macesanu, sunata de un martor: ce i-a spus femeii AUDIO

Alexandru Cumpanasu, unchiul adolescentei in varsta de 15 de ani din Caracal, face publica o inregistrare uluitoare. Mama Alexandrei Macesanu a fost sunata de o femeie, care i-a dat femeii mai multe detalii legate de ceea ce se intampla in Caracal. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a publicat pe pagina sa de Facebook o inregistrare .

Unchiul Alexandrei, dezvaluiri despre discutia cu presedintele Romaniei despre cazul Caracal. Ce i-a spus transmis Iohannis

A batut la toate usile pentru a-si gasi nepoata, pe Alexandra Macesanu, si nu s-a oprit pana ce nu a avut o discutie cu presedintele Romaniei despre disparitia fetei. Alexandru Cumpanasu a facut dezvaluiri despre convorbirea pe care a avut-o cu Iohannis legata de cazul Caracal. Totul s-a intamplat la scurt timp de la declansarea .

Cazul Caracal. Pastile de potenta, gasite in casa lui Dinca

Ancheta in cazul Caracal continua. Sase camioane cu gunoaie au fost scoase din curtea si locuinta lui Gheorghe Dinca. Printre lucrurile lui Gheorghe Dinca au fost descoperite si pastile de potenta. De.

Un vas a luat foc in apele californiene, cel putin 34 de oameni au murit

Cel putin 34 de persoane au murit dupa ce o nava a luat foc in apropierea insulei californiene Santa Cruz, au declarat reprezentanti ai pompierilor, citati de Fox News.

VIDEO Germania: Cel putin 28 de persoane au fost ranite in urma prabusirii unui perete la un concert rap

Cel putin 28 de persoane au fost ranite sambata seara in vestul Germaniei, dupa ce un perete cu ecrane LED s-a prabusit in cadrul unui concert rap in aer liber, in timpul unei furtuni, au anuntat autoritatile locale, citate de Dpa, scrie Mediafax.

CAZUL CARACAL: Locuinta lui Dinca va fi pazita zi si noapte de politisti pana la finalizarea procesului (VIDEO)

Chiar daca cel de-al treilea mandat de perchezitie in casa groazei a expirat, locuinta lui Dinca va fi pazita zi si noapte de politisti pana la finalizarea procesului. in casa nu are voie sa intre nimeni,.

Cazul Caracal. Sora Luizei Melencu, audiata de procurori

Noiaudieriin cazul anchetei de la Caracal. Sora Luizei Melencu este insotita de mama si bunica ei la Politia Caracal, pentru a oferi detalii despre sora sa, Luiza si ultimele discutii pe care le-ar fi.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )