Libnet.ro
UNICEF

23:30

Detalii despre primul roman mort in Italia din cauza COVID-19. E o femeie de 80 de ani

Antena3 Antena3,
Detalii despre primul roman mort in Italia din cauza COVID-19. E o femeie de 80 de ani

Autoritatile italiene au confirmat cazul primului roman mort in Italia din cauza COVID-19, a transmis Ministerul de Externe. continuă pe Antena3

Un roman a murit in Italia din cauza coronavirusului Este vorba despre o femeie de 80 de ani din Maramures -UPDATE

Un cetatean roman a murit in Italia din cauza infectarii cu coronavirus, pacientul avand afectiuni preexistente, informeaza MAE. Este vorba despre o femeie de 80 de ani din Borsa, Maramures.

Primele informatii despre cetateanul roman decedat in Italia, din cauza COVID-19. Ce probleme de sanatate mai avea femeia

Primul roman decedat din cauza infectiei cu Covid-19, se afla in Italia. Acesta suferea de mai multe probleme de sanatate. Potrivit autoritatilor a crescut si numarul infectiilor din Romania, intrand astfel in vigoare un nou scenariu. Primele informatii despre cetateanul roman decedat in Italia, din cauza COVID-19 A fost inregistrat primul deces al unui roman .

Primul roman mort din cauza coronavirusului in Italia

Cazul primului roman mort in Italia din cauza coronavirusului a fost confirmat de autoritatile italiene, a precizat Ministerul de Externe.

Coronavirus - Amazon si eBay, investigate in Italia din cauza preturilor mari la care se vindeau mastile de protectie si gelul dezinfectant

Autoritatile italiene din domeniul concurentei au deschis o ancheta pentru modul in care diverse produse precum mastile faciale si gelul dezinfectant s-au vandut pe Amazon si eBay. in Italia au fost numeroase cazuri in care aceste produse au fost puse in vanzare la preturi uriase, cum ar fi 300 de euro pentru un litru de gel antibacterian. in Italia, numarul mortilor din cauza epidemiei a depasit 1.

196 de morti in Italia, din cauza coronavirusului, in ultima zi. Numarul deceselor a ajuns la 827

Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns la 827 de morti in Italia, iar numarul persoanelor infectate este de 12. 462, au anuntat miercuri seara autoritatile italiene.

Fed Cup: Meciul Romania - Italia, de la Cluj-Napoca, amanat din cauza Covid-19

Intalnirea Romania Italia, din cadrul Fed Cup, a fost amanata din cauza Covid-19. Presedintele Federatiei Internationale de Tenis, americanul David Haggerty, a anuntat intr-o scrisoare oficiala ca in.

Primul roman vindecat de coronavirus: Nu e chiar asa de rau cum pare. E ca o raceala

Sergiu Sgurescu este primul roman diagnosticat cu noulcoronavirusin tara noastra si unul dintre cei care s-au vindecat.

Bulgaria anunta primul deces din cauza coronavirusului COVID-19. Victima suferea deja de o alta afectiune in stare avansata

Bulgaria a anuntat primul deces din cauza coronaviruslui COVID-19 in persoana unei femei de 66 de ani, transmite Jerusalem Post. Femeia in cauza fusese spitalizata marti cu pneumonie severa. Conform.

Ucraina isi inchide frontierele dupa primul deces din cauza COVID-19

Ucraina a anuntat, vineri, inchiderea frontierelor timp de cel putin doua saptamani, in urma inregistrarii primului deces din cauza noului coronavirus dintre cele doar trei cazuri de contaminare.

Bulgaria anunta primul deces din cauza coronavirusului COVID-19

Bulgaria a anuntat primul deces din cauza coronaviruslui COVID-19 in persoana unei femei de 66 de ani, transmite Jerusalem Post. Stire in curs de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2804 seconds )