Libnet.ro
UNICEF

19:15

Primele informatii despre cetateanul roman decedat in Italia, din cauza COVID-19. Ce probleme de sanatate mai avea femeia

Playtech Playtech,
Primele informatii despre cetateanul roman decedat in Italia, din cauza COVID-19. Ce probleme de sanatate mai avea femeia

Primul roman decedat din cauza infectiei cu Covid-19, se afla in Italia. Acesta suferea de mai multe probleme de sanatate. Potrivit autoritatilor a crescut si numarul infectiilor din Romania, intrand astfel in vigoare un nou scenariu. Primele informatii despre cetateanul roman decedat in Italia, din cauza COVID-19 A fost inregistrat primul deces al unui roman . continuă pe Playtech

Un roman a murit in Italia din cauza coronavirusului Este vorba despre o femeie de 80 de ani din Maramures -UPDATE

Un cetatean roman a murit in Italia din cauza infectarii cu coronavirus, pacientul avand afectiuni preexistente, informeaza MAE. Este vorba despre o femeie de 80 de ani din Borsa, Maramures.

Detalii despre primul roman mort in Italia din cauza COVID-19. E o femeie de 80 de ani

Autoritatile italiene au confirmat cazul primului roman mort in Italia din cauza COVID-19, a transmis Ministerul de Externe.

Bianca Dragusanu, noi informatii despre femeia care i l-a furat pe Alex Bodi: Purcica

La scurt timp dupa ce Alex Bodi si Bianca Dragusanu si-au spus adio definitiv, a aparut in presa informatia potrivit careia motivul pentru care cei doi au divortat ar fi o rusoaica pe care Alex Bodi ar fi pus ochii. Bianca Dragusanu, noi informatii despre femeia care i l-a furat pe Alex Bodi: Purcica Bianca .

Iubita lui Keanu Reeves, primele declaratii despre nunta. Ce spune Alexandra despre relatia lor

Alexandra Grant, iubita lui Keanu Reeves, a vorbit pentru prima data despre povestea de dragoste cu celebrul actor, intr-un interviu acordat revistei British Vogue. De cat timp sunt impreuna Alexandra si Keanu? Cu ocazia interviului pentru British Vogue, artista in varsta de 46 de ani a marturisit ca toata lumea astepta sa afle detalii despre .

Coronavirus: doua noi numere de telefon la care oamenii pot transmite si primi informatii despre Covid - 19

Alte doua numere de telefon au fost puse la dispozitie hunedorenilro pentru a transmite si a primi informatii despre coronavirus.

UPDATE Primul roman decedat din cauza coronavirusului, in Italia: O femeie din Borsa, in varsta de 70 de ani, cu alte afectiuni medicale

UPDATE Este vorba despre o femeie in varsta de 70 de ani, din Borsa, judetul Maramures, care se afla in nordul Italiei. ---Stirea initiala--- Autoritatile confirma primul deces al unui roman.

Sefa DSP Bucuresti a demisionat dupa ce in presa au aparut informatii despre problemele romanilor care se afla in izolare

Sefa Directiei de Sanatate Publica Bucuresti, Cristina Pelin, a demisionat din functie, la presiunea media, dupa ce in presa s-a relatat, in urma cu cateva zile, ca oameni care au nevoie de informatii sau avize de la DSP s-au plans ca fie nu li se raspundea la telefon, fie erau pasati la alte institutii.

Primele detalii despre cazul asistentului- sef de la Spitalul Judetean Constanta, infectat cu coronavirus

Al 39-lea pacient testat pozitiv pentru coronavirus este un asistent sef al Spitalului Judetean de Urgenta din Constanta.

Ianis Hagi, note mici dupa Rangers - Leverkusen: Ce au scris scotienii despre mijlocasul roman

Septarul scotienilor si-a pierdut locul in primul 11 in meciul tur din optimile Ligii Europa si, dupa ce s-a intamplat pe Ibrox Park, formatia sa e ca si eliminata.

Coronavirus - Amazon si eBay, investigate in Italia din cauza preturilor mari la care se vindeau mastile de protectie si gelul dezinfectant

Autoritatile italiene din domeniul concurentei au deschis o ancheta pentru modul in care diverse produse precum mastile faciale si gelul dezinfectant s-au vandut pe Amazon si eBay. in Italia au fost numeroase cazuri in care aceste produse au fost puse in vanzare la preturi uriase, cum ar fi 300 de euro pentru un litru de gel antibacterian. in Italia, numarul mortilor din cauza epidemiei a depasit 1.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )