Libnet.ro
UNICEF

17:15

Victor Ponta, informatii despre starea de sanatate a lui Mihai Tudose

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, informatii despre starea de sanatate a lui Mihai Tudose

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a reactionat la vestea infarctului suferit de Tudose. Sunt convins ca Mihai va fi bine / eram mai multi colegi alaturi de el la momentul in care nu s-a simtit bine din. continuă pe Antena3

Florin Piersic, primele informatii despre starea sa de sanatate. Nu am fost internat, nici operat de urgenta

Florin Piersic a facut primele declaratii, dupa ce s-a spus ca a ajuns de urgenta la spital. Actorul se simte foarte bine si le-a multumit tuturor pentru sustinere. Am primit telefoane, dar nu am.

Ce spune Florin Piersic despre starea sa de sanatate

Florin Piersic, in varsta de 83 de ani, a vorbit despre starea sa de sanatate, dupa ce luni, 25 martie, actorul ar fi ajuns de urgenta la o clinica din Bucuresti, transmitea postul de televiziune B1 TV.

Sorina Pintea, despre starea de sanatate a lui Mihai Tudose: A avut infarc miocardic acut. I s-au montat doua stenturi

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a vorbit despre starea de sanatate a lui Mihai Tudose. Ministrul sustine ca fostul premier a suferit un infarct miocardic masiv, insa este constient si.

Detalii despre starea de sanatate a lui Tudose. Banicioiu: A suferit un infarct miocardic acut

Deputatul Nicolae Banicioiu, cel care i-a acordat primul ajutor lui Mihai Tudose, a declarat, marti seara, intr-o conferinta de presa, ca fostul premier a suferit un infarct miocardic acut, i-au fost montate doua stenturi, iar in acest moment este in afara oricarui pericol.

Detalii despre starea de sanatate a lui Tudose. Banicioiu: A suferit un infarct miocardic acut. in acest moment este in afara oricarui pericol

Deputatul Nicolae Banicioiu, cel care i-a acordat primul ajutor lui Mihai Tudose, a declarat, marti seara, intr-o conferinta de presa, ca fostul premier a suferit un infarct miocardic acut, i-au fost montate doua stenturi, iar in acest moment este in afara oricarui pericol.

Dragnea a vorbit despre starea sa de sanatate: Le conduc campania si in caruciorul cu rotile

Liviu Dragnea a vorbit despre starea sa de sanatate si despre perioada in care se va putea implica in campanie. Ma voi implica total in aceasta campanie. Si in carucior cu rotile si tot le conduc.

Dezvaluiri iNDUIOSATOARE facute de Florin Piersic... TOT adevarul despre starea sa de sanatate: imi pare rau ca trebuie sa spun asta

Florin Piersic, poate cel mai iubit actor din Romania, a vorbit in premiera despre starea sa de sanatate, dupa ce a ajuns pe mainile medicilor, potrivit Stirescu. Ma simt foarte bine si chiar sunt foarte.

Liviu Dragnea, despre criticile fostului premier Victor Ponta: Am stat la capataiul lui o noapte intreaga cand a fost operat

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat luni, in contexul criticilor lansate de Victor Ponta referitoare la faptul ca nu s-a prezentat la proces si a acuzat probleme de sanatate, ca atunci cand Ponta a fost op.

VICTOR PONTA: Sunt convins ca Mihai Tudose va fi bine

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine, intr-un mesaj publicat, astazi, pe contul sau de Facebook, ca erau mai multi colegi alaturi de Mihai Tudose in momentul in care acestuia i s-a facut rau.

Victor Ponta: Dragnea incearca sa mituiasca cultele religioase prin improprietarirea cu paduri

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, il acuza pe Liviu Dragnea ca incearca sa mituiasca cultele religioase cu ceva ce acestia nu au cerut si spune ca ar trebui organizat un referendum care sa stabileasca o perioada in care exploatarea forestiera sa nu se faca in scop industrial, ci, eventual, doar pentru lucrarile necesare de intretinere.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )