Libnet.ro
UNICEF

12:00

Detalii incredibile din sedinta PSD: Baronii pregatesc sfarsitul lui Dragnea. Tudose si Codrin Stefanescu au cerut demisia unui ministru

B1 B1,
Detalii incredibile din sedinta PSD: Baronii pregatesc sfarsitul lui Dragnea. Tudose si Codrin Stefanescu au cerut demisia unui ministru

Incep sa apara tot mai multe informatii din interiorul sedintei PSD de luni, iar aceasta nu a fost atat de calma si colegiala precum a vrut Liviu Dragnea sa dea de inteles in. continuă pe B1

Informatii de ultima ora din sedinta PSD

Discutiile aprinse continua la sedinta PSD. inca de la inceptul sedintei, premierul a creut restructurarea si au fost opinii pro si contra in legatura cu acest aspect. Pana la ur.

Detalii incredibile despre politistul pedofil. Un martor a povestit intamplarea din 2016

Noi detalii ies la iveala despre politistul pedofil. Un martor a povestit ce s-a intamplat in incidentul din 2016. in jur de 12 noaptea venea de la serviciu, iar un tip.

Imagini incredibile din 2012 cu politistul pedofil. Ce s-a intamplat atunci

Noi detalii ies la iveala in cazul politistului pedofil. Barbatul nu este la primul incident de asemenea natura. in 2012, acesta a fost .

Tudose catre Dragnea in sedinta PSD: Nu pot sa fac performanta la Guvern daca mi se da un Trabant - surse

Nu pot sa fac performanta la Guvern daca mi se da un Trabant, i-a spus Mihai Tudose lui Liviu Dragnea in timpul sedintei Comitetului Executiv PSD de azi, potrivit unor surse din PSD. Tudose a cerut in sedinta restructurarea Guvernului si eliminarea unor ministri si secretari de stat neperformanti. El a fost sprijinit de majoritatea liderilor locali din PSD, nemultumiti ca Liviu Dragnea a populat Guvernul in primele esaloane cu oamenii sai.

Seful CJ Bistrita-Nasaud, inainte de sedinta PSD de luni: Nu am vazut vreo revolta populara impotriva lui Liviu Dragnea

Presedintele Consiliului Judetean Bistrita Nasaud, Radu Moldovan, a declarat luni, inaintea reuniunii Comitetului Executiv al PSD, ca nu a vazut in partid vreo revolta populara impotriva presedintelui formatiunii, Liviu Dragnea.

Membrii CExN sa ii ceara, in sedinta de maine, demisia lui Dragnea din fruntea PSD

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan sustine ca, in sedinta de maine, membrii Comitetului Executiv National ar trebui sa-i ceara demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului si sa solicite organizarea de urgenta a unui congres extraordinar.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )