Libnet.ro
UNICEF

20:00

Detalii neasteptate despre unul din criminalii din cartierul Dalas din Iasi

Antena3 Antena3,
Detalii neasteptate despre unul din criminalii din cartierul Dalas din Iasi

Ies la iveala tot felul de detalii neasteptate despre criminalii din cartierul Dalas din Iasi. Unul dintre ei era chiar nepotul victimei. continuă pe Antena3

Misterul crimei de pe un camp din Iasi. Detalii nestiute despre unul din suspecti

Procurorii ieseni au identificat-o pe femeia care a fost gasita moarta, vineri, 3 ianuarie, pe un camp din Iasi. Doi barbati sunt acuzati ca au violat-o si ucis-o, dupa care i-au abandonat trupul.

Ce s-a intamplat cu Narcis San, unul dintre criminalii femeii ucise in cartierul Dallas, Iasi. Ce grad de rudenie este intre ei

Au fost descoperiti criminalii femeii ucise in cartierul Dallas din municipiul Iasi. Unul dintre ei este Narcis San, care este ruda cu femeia gasita pe camp, plina de sange si dezbracata. Celalalt suspect este Spiridon Laurentiu. Politistii ieseni au deschis un dosar penal pentru omor, iar ancheta a fost preluata de Parchetul de pe langa .

LACRIMI in muzica populara! Detalii CUMPLITE despre DISPARITIA lui Gheorghe Turda!

Gheorghe Turda a trecut prin momente cumplite din cauzaproblemelor de sanatate. Acesta este motivul pentru care nu a mai fost vazut la vreo emisiune de televiziune in ultimele sase luni.

Traian Basescu, despre tensiunile din Orientul Mijlociu: Romania e aparata de o lovitura care ar putea veni din Iran. Scutul de la Deveselu ne protejeaza (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Romania este aparata de scutul de la Deveselu in cazul unui eventual atac venit din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )