Libnet.ro
UNICEF

23:45

DETALII SOCANTE despre ACCIDENTUL CUMPLIT in care au murit NOUA ROMANI: SOFERUL microbuzului FACEA LIVE pe Facebook in momentul TRAGEDIEI (VIDEO)

B1 B1,
DETALII SOCANTE despre ACCIDENTUL CUMPLIT in care au murit NOUA ROMANI: SOFERUL microbuzului FACEA LIVE pe Facebook in momentul TRAGEDIEI (VIDEO)

Noua romani si-au pierdut viata, marti dupa-amiaza, pe o sosea din Ungaria, dupa ce microbuzul in care se aflau a intrat pe contrasens si a izbit un TIR. La cateva ore dupa accident pe retelele de social. continuă pe B1

DETALII SOCANTE despre ACCIDENTUL CUMPLIT in care au murit NOUA ROMANI: SOFERUL microbuzului FACEA LIVE pe Facebook in momentul TRAGEDIEI (VIDEO)

Noua romani si-au pierdut viata, marti dupa-amiaza, pe o sosea din Ungaria, dupa ce microbuzul in care se aflau a intrat pe contrasens si a izbit un TIR. La cateva ore dupa accident pe retelele de social.

Detalii tulburatoare despre accidentul din Ungaria. Microbuzul ar fi functionat in ilegalitate

Apar noi detalii in cazul teribilului accident din Ungaria, in care noua persoane si-au pierdut viata. Vezi si: Accident cumplit in Ungaria. Noua romani au murit Potrivit celor mai recente informatii,.

S-A AFLAT! Detalii SOCANTE despre arma SUPERSONICA a lui Putin care poate fenta scutul antiracheta

Dotarea armatei ruse cu rachetele Avangard, o arma ruseasca hipersonica capabila sa evite sistemul american de aparare antiaeriana, care va fi pusa in functiune in 2020, a bagat groaza in Serviciile de.

Detalii socante despre sinuciderea unui fost model Playboy. Este cumplit ce a putut face femeia cu cateva minute inainte de a se arunca de la etajul 25

Anchetatorii au pus cap la cap datele incidentului de pe data de 18 mai, atunci cand un fost model Playboy s-a aruncat de la etajul 25 al unui hotel impreuna cu baietelul ei de 7 ani. Stephanie Adams, 46 de ani,.

Detaliul cumplit despre accidentul din Ungaria: in realitate, au fost zece victime

Un detaliu cumplit s-a aflat despre accidentul din Ungaria. O femeie, una dintre victime, era insarcinata. in tragicul accident si-a pierdut viata si sotul sau. Stire in curs de.

Telefonul mobil, pericolul de la volan. Anuntul INP dupa accidentul din Ungaria in care au murit noua romani

Inspectoratul National de Patrulare INP) a publicat un avertisment miercuri, 23 mai, dupa ce noua romani au murit intr-un accident rutier in Ungaria, din cauza soferului care transmitea un Live pe Facebook in timp ce conducea microbuzul.

Mesaje cutremuratoare dupa accidentul cumplit din Arad, in urma caruia doua tinere si-au pierdut viata

Doua tinere de 24, respectiv 26 de ani, si-au pierdut viata in urma unui accident cumplit care s-a petrecut in judetul Arad. Masina in care se aflau cele doua fete, plus inca doi baieti, a derapat si a.

Noi informatii socante despre soferul care a provocat tragedia din Ungaria

Au aparut noi informatii despre soferul care a porvocat tragedia din Ungaria, in care noua romani si-au pierdut viata. Petru Kalau a mai avut doua accidente grave, unul anul trecut cand a accidentat o.

Fotograful nuntii regale a dezvaluit detalii emotionante despre Printul Harry si Meghan Markle: Acel moment...Toata lumea avea lacrimi in ochi (FOTO)

Fotograful care a realizat imaginile de nunta Printului Harry cu Meghan Markle, a acordat un interviu in care a povestit cum au decurs momentele in care s-a aflat in aceeasi incapere cu familia regala. Alexi.

Tragedie Ungaria. 35 de copii au ramas orfani in urma cumplitului accident in care au murit noua romani

Tragedia din Ungaria a lasat orfani 35 de copii. Barbatii morti in accident aveau familii numeroase acasa, in judetul Mures. Plecasera la munca in Slovenia, ca sa le asigure famiilor un trai mai bun. Acum.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )