Libnet.ro
UNICEF

01:05

Imagini si detalii exclusive despre crimele din Caracal care au ingrozit Romania - VIDEO

Antena3 Antena3,
Imagini si detalii exclusive despre crimele din Caracal care au ingrozit Romania - VIDEO

Noi dezvaluiri socante din ancheta disparitiei celor doua adolescente din Olt. Surse din investigatie spun ca una dintre fetele disparute a sunat ieri la 112 si a anuntat ca este tinuta captiva intr-o. continuă pe Antena3

Procurorul sef al Parchetului Tribunalului Olt, detalii socante despre crima din Caracal: Undeva in jurul orei 1.30 noaptea s-a putut stabili de unde s-a facut apelul la 112

Procurorul sef al Parchetului Tribunalului Olt, Anca Anunta, a vorbit la Antena 3 despre cum a decurs desfasurarea procedurii judiciare in cazul crimei din Caracal. Cazul se afla sub coordonarea unui.

Dezvaluiri cutremuratoare despre criminalul din Caracal. O fosta angajata a povestit totul

O fosta angajata a criminalului din Caracal face dezvaluiri cutremuratoare despre barbatul de 65 de ani care a ucis fara mila patru fete, le-a transat si apoi descompus in acid de baterie. Femeia spune ca acesta i-ar fi propus sa accepte o suma de bani pentru a se culca cu el si ca ar fi .

Klaus Iohannis, despre tragedia din Caracal: Sunt revoltat ca, din cauza unor disfunctionalitati, o adolescenta a murit in conditii dramatice. Voi solicita o ancheta

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, este profund indurerat de tragedia petrecuta la Caracal si este revoltat de faptul ca, din cauza unor disfunctionalitati, autoritatile responsabile nu au reusit.

Crima din Caracal. Scene de groaza in casa unde au fost gasite ramasitele fetelor. Lasa-ma ca ma omori!

Noi detalii despre crima din Caracal din ancheta disparitiei celor doua minore din Olt. Surse din investigatie sustin ca una dintre victime, Alexandra Macesanu, a apucat sa sune la 112. De ce nu s-a putut interveni de urgenta pentru ca viata sa-i fi putut fi salvata si ce a reusit sa transmita politistilor? Update: Mama .

Cine este criminalul din Caracal. Le-a ucis pe cele doua fete in chinuri groaznice

Barbatul din Caracal care este suspectat ca a rapit si a ucis in chinuri groaznice doua adolescente a fost incatusat de politisti. in curtea lui au fost gasite hainele uneia dintre tinere, dar si mai multe oase calcinate. Unul dintre vecinii barbatului sustine ca nu ar fi crezut niciodata ca acesta este in stare sa .

Psihiatrul Tudorel Butoi, despre crimele socante din Caracal: Este un pshiopat criminal in serie motivat sexual!

Psihiatrul Tudorel Butoi a intervenit in direct la Antena 3, unde a vorbit despre crimele care au oripilat si revoltat o intreaga tara, dar si despre procedurile birocratice care au intarziat ca politistii.

Surse: Seful Politiei din Caracal catre tatal Alexandrei: Daca da dracu sa fie incurcata cu vreunul, tu platesti toate perchezitiile

Detalii halucinante ies la iveala in cumplitul caz din Caracal. Au aparut noi detalii socante despre cum s-au impotmolit autoritatile care trebuiau sa salveze viata unei tinere. Potrivit surse dcnews,.

Detalii incredibile descoperite de politisti la mecanicul auto din Caracal. Anchetatorii au ridicat de la casa barbatului mai multe oseminte si pungi de carne gasite intr-un butoi

Detalii incredibile ies la iveala, in urma perchezitiei desfasurate, in aceasta dimineata, la locuinta unui barbat din Caracal. Anchetatorii au ridicat mai multe oase gasite intr-un butoi, despre.

CRIME iN SERIE iN CARACAL S-a aflat: Cine este SPINTECATORUL DIN CARACAL! Detalii INCREDIBILE...

Principalul suspect in cazul tinerelor disparute in Olt este un barbat de 57 de ani din Caracal. La locuinta acestuia politistii au gasit ramasite umane si bijuterii care, din primele date, apartin ultimei.

El este Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul mortii fetelor din Caracal. Barbatul a fost ridicat de politisti

Au aparut primele imagini cu suspectul care ar fi omorat cele doua fete din Caracal. Gheorghe Dinca este barbatul din Caracal in locuinta caruia anchetatorii au descoperit resturi de oase arse, cinci pungi cu .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )