Libnet.ro
UNICEF

15:15

Detalii socante ies la iveala dupa moartea Stelei Popescu: Nu a mai stiut drumul spre casa

Antena3 Antena3,
Detalii socante ies la iveala dupa moartea Stelei Popescu: Nu a mai stiut drumul spre casa

Stela Popescu participase cu mai putin de 48 de ore inainte de a deceda la o gala mondena unde a primit premiul pentru Femei de Succes 2017. Dupa moartea ei, soferul. continuă pe Antena3

Stirea falsa cu Ion Iliescu care a circulat dupa moartea Stelei Popescu

O stire falsa despre fostul presedinte Ion Iliescu a aparut pe site-urile mai multor publicatii din Romania, citand o interventie a acestuia la Antena 3, dupa moartea Stelei Popescu. Astfel, pe.

Ion Iliescu, dupa moartea Stelei Popescu: Era o fata frumoasa, plina de viata si de verva. Este o mare pierdere pentru teatru romanesc

Fostul presedinte Ion Iliescu a spus, pentru Agerpres, ca a ramas uluit cand s-a anuntat vestea mortii Stelei Popescu, despre care spune ca a pretuit-o in mod deosebit si ca era o fata frumoasa, plina de viata si de verva si ca este o pierdere pentru teatrul romanesc.

VIDEO Reactia lantului de farmacii Catena dupa moartea Stelei Popescu

Lantul de farmacii Catena a postat pe pagina de Facebook a companiei un mesaj de condoleante dupa moartea Stelei Popescu, indragita actrita, care a fost si imaginea lantului de farmacii in mai multe spoturi si afise publicitare.

Oana Pellea, mesaj dur dupa moartea Stelei Popescu: Nimeni din public nu a chemat Salvarea...

Stela Popescu a murit. Oana Pellea si-a aratat dezamagirea, pentru ca nimeni nu si-a dat seama ca Stela Popescu avea nevoie de ajutor medical dupa ultima aparitie publica. Stela Popescu a.

Radu Banciu, dupa moartea Stelei Popescu: Nu aducem un serviciu lumii in care traim pupandu-i in c*r pe toti cei care nu merita (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu reactiile dupa decesul actritei Stela Popescu. Stela Popescu a fost bine lansata pe orbita de acest Misu.

Loredana, marturisire dupa moartea Stelei Popescu

Stela Popescu a murit. Celebra cantareata Loredana Groza i-a adus un ultim omagiu actritei Stela Popescu care s-a stins din viata la 81 de ani. Lori a povestit cum a cunoscut-o pe Stela Popescu si cum o.

Mesajul transmis de premierul Mihai Tudose dupa moartea Stelei Popescu

Marea actrita Stela Popescu a fost un exemplu de noblete, decenta si daruire pentru orice roman, a transmis, joi, premierul Mihai Tudose. Primesc cu indurerare vestea ca Stela Popescu,.

Mesajul transmis de Gabriela Firea dupa moartea Stelei Popescu

Stela Popescu a murit. Gabriela Firea, primarul Capitalei, a transmis un mesaj emotionant dupa ce marea actrita Stela Popescu s-a stins din viata. Stela Popescu a murit. A incetat azi sa mai.

Nico, mesaj emotionant dupa moartea Stelei Popescu

Stela Popescu s-a stins din viata fulgerator, in casa sa din Bucuresti. Artista in varsta de 81 de ani a fost gasita fara suflare de catre fiica sa. Primele indicii arata ca ar fi alunecat.

Mesajul Familiei Regale dupa moartea Stelei Popescu

Familia Regala deplange cu mare tristete trecerea la cele vesnice a marii actrite Stela Popescu, afirmand ca aceasta este o stralucita reprezentanta a teatrului de revista, demna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )