Libnet.ro
UNICEF

08:15

Detalii de ultima ora despre tripla crima de la Brasov. Ce s-a descoperit la autopsie

Antena3 Antena3,
Detalii de ultima ora despre tripla crima de la Brasov. Ce s-a descoperit la autopsie

Au venit rezultatele preliminare ale autopsiilor victimelor criminalului din Brasov. Acest raport confirma declaratiile facute de ucigas in fata anchetatorilor. Raportul preliminar au autopsiei confirma ca. continuă pe Antena3

Criminalist, despre tripla crima de la Brasov care ingrozeste Romania: Era constient de ce a facut

Un barbat de 43 de ani s-a prezentat, marti, la sediul IPJ Brasov si a declarat ca si-a omorat sotia si cei doi copii ai sai, o fata de 18 ani si un baiat de 13 ani. A avut niste probleme, a incercat.

Contele Incappuciato despre tripla crima de la Brasov. Ce rol a avut fenomenul Sinca

Contele Incappuciato, un expert in ezoterism, a explicat in emisiunea Voi cu Voicu, ce rol ar fi putut sa aiba energiile care se fac simtite in zona templului si a Manastirii Sinca Veche, in cazul triplului.

ISIS, iN ROMANIA! PRIMELE IMAGINI cu romanul radicalizat! Detalii de ultima ora despre barbatul care a ALERTAT toata tara (FOTO)

Un roman radicalizat a fost prins de SRI si DIICOT, joi. Din primele informatii, barbatul se numesteRabee Khalil. Serviciului Roman de Informatiiefectueaza cercetari fata de un cetatean.

Noi DETALII despre tripla crima din Brasov: Ce i-a facut barbatul sotiei imediat dupa ce a iNJUNGHIAT-O (FOTO)

Florin Mircea Buliga, criminalul care si-a ucis familia in noaptea de luni spre marti, a facut noi declaratii in fata procurorului de caz. in timpul audierilor care au avut loc in dimineata zilei de.

Noi DETALII halucinante despre tripla crima din Brasov: Ce i-a facut barbatul sotiei imediat dupa ce a iNJUNGHIAT-O (FOTO)

Florin Mircea Buliga, criminalul care si-a ucis familia in noaptea de luni spre marti, a facut noi declaratii in fata procurorului de caz. in timpul audierilor care au avut loc in dimineata zilei de.

Decizia de ultima ora privind criminalul din Brasov. Ce au hotarat anchetatorii

Barbatul care si-a omorat sotia si cei doi copii ai sai a fost retinut, in noaptea de marti spre miercuri, si va fi prezentat judecatorilor Tribunalului cu propunere de arestare preventiva, a informat.

Detalii din tripla crima din Brasov: barbatul si-a injunghiat sotia, apoi i-a pus un ghiveci cu flori pe piept

Florin Mircea Buliga, barbatul care si-a ucis intreaga familie in noaptea de luni spre marti, a facut noi declaratii in fata procurorului de caz.

Mircea N. Stoian, dupa tripla crima din Brasov: Templul dorintelor de la Sinca Veche, o poarta energetica extrem de periculoasa pentru cei neinitiati

Jurnalistul Mircea N. Stoian explica, pe blogul sau, ce legatura exista intre tripla crima din Brasov si templul de la Sinca Veche. Templul dorintelor de la Sinca Veche, o poarta energetica extrem de.

Tripla crima din Brasov. Anuntul facut de angajatii firmei administrate de asasin

O angajata a firmei care se ocupa de vanzarea unor aparate medicale si care este administrata de barbatul suspectat de tripla crima a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca acesta nu era violent. Noi.

Crima Brasov: Barbatul care si-a omorat sotia si copiii a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Magistratii Tribunalului pentru Minori si Familie Brasov au decis miercuri arestarea preventiva pentru o perioada de 30 de zile a lui Mircea Florin Buliga, barbatul care si-a omorat sotia si cei doi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )