Libnet.ro
UNICEF

23:15

Noi DETALII despre tripla crima din Brasov: Ce i-a facut barbatul sotiei imediat dupa ce a iNJUNGHIAT-O (FOTO)

B1 B1,
Noi DETALII despre tripla crima din Brasov: Ce i-a facut barbatul sotiei imediat dupa ce a iNJUNGHIAT-O (FOTO)

Florin Mircea Buliga, criminalul care si-a ucis familia in noaptea de luni spre marti, a facut noi declaratii in fata procurorului de caz. in timpul audierilor care au avut loc in dimineata zilei de. continuă pe B1

Noi DETALII halucinante despre tripla crima din Brasov: Ce i-a facut barbatul sotiei imediat dupa ce a iNJUNGHIAT-O (FOTO)

Florin Mircea Buliga, criminalul care si-a ucis familia in noaptea de luni spre marti, a facut noi declaratii in fata procurorului de caz. in timpul audierilor care au avut loc in dimineata zilei de.

Mircea N. Stoian, dupa tripla crima din Brasov: Templul dorintelor de la Sinca Veche, o poarta energetica extrem de periculoasa pentru cei neinitiati

Jurnalistul Mircea N. Stoian explica, pe blogul sau, ce legatura exista intre tripla crima din Brasov si templul de la Sinca Veche. Templul dorintelor de la Sinca Veche, o poarta energetica extrem de.

Tripla crima din Brasov. Anuntul facut de angajatii firmei administrate de asasin

O angajata a firmei care se ocupa de vanzarea unor aparate medicale si care este administrata de barbatul suspectat de tripla crima a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca acesta nu era violent. Noi.

Cum explica un psiholog tripla crima din Brasov

Ca un psiholog criminalist nu ma surprinde acest caz, care este unul ce are la baza un comportament extremist. Mina Minovici are semnalate cazuri de ucidere de 5 copii, urmate de sinucidere. in ceea ce.

Crima din Brasov. Procuror: Agresorul consuma droguri si voia sa-si paraseasca sotia(VIDEO)

Barbatul din Brasov care si-a ucis sotia si cei doi copii era consumator de droguri si dorea sa isi paraseasca sotia, dar nu avea curaj sa faca acest pas, a declarat pentru B1 TV prim-procurorul Daniel.

Criminalist, despre tripla crima de la Brasov care ingrozeste Romania: Era constient de ce a facut

Un barbat de 43 de ani s-a prezentat, marti, la sediul IPJ Brasov si a declarat ca si-a omorat sotia si cei doi copii ai sai, o fata de 18 ani si un baiat de 13 ani. A avut niste probleme, a incercat.

Noi detalii despre starea de sanatate a Ionelei Prodan, dupa ce s-a spus ca ar fi fost internata in spital in STARE CRITICA: Este...

Indragita artista de muzica populara Saveta Bogdan a vorbit despre starea de sanatate a Ionelei Prodan. Dupa ce in presa au aparut informatii potrivit carora Ionela Prodan ar fi grav bolnava, ea.

Detalii din tripla crima din Brasov: barbatul si-a injunghiat sotia, apoi i-a pus un ghiveci cu flori pe piept

Florin Mircea Buliga, barbatul care si-a ucis intreaga familie in noaptea de luni spre marti, a facut noi declaratii in fata procurorului de caz.

Dezvaluiri socante in cazul triplului asasinat din Brasov! Ce a discutat cu sotia cu putin timp inainte de crima

Detalii socante in cazul crimei din Brasov. Afaceristul care si-a ucis sotia si copiii i-a socat pe anchetatorii la audieri. A explicat cu lux de amanunte cum a asteptat ca sotia si copiii lui saadoarma,.

Gestul uluitor facut de criminalul din Brasov, dupa ce si-a ucis sotia. A invelit-o cu o patura si apoi...

Detalii socante ies la iveala in cazul luiFlorin Buliga, barbatul din Brasov care si-a ucis familia. A povestit in timpul audierilor ca a asteptat ca femeia sa adoarma pe masa de masaj si apoi a.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )