Libnet.ro
UNICEF

20:15

Detaliul care o face unica pe Simona Halep. Irina Bara l-a observat imediat

Playtech Playtech,
Detaliul care o face unica pe Simona Halep. Irina Bara l-a observat imediat

Simona Halep este de multi ani in top 10 WTA si a obtinut multe rezultate importante in circuit. Inclusiv doua titluri de Grand Slam, Roland Garros 2018 si Wimbledon 2019. Dar Irina Bara, jucatoare care se apropie de prima suta mondiala, a fost impresionata de un meci de dublu al Simonei. Respectiva partida a avut . continuă pe Playtech

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 2 - Ce performanta au reusit Patricia Tig si Irina Bara

Cu 7. 255 de puncte acumulate, Simona Halep se mentine pe locul 2 in clasamentul WTA, lider continuand sa fie Ashleigh Barty australianca are 8. 717 puncte). Podiumul este completat de Naomi Osaka.

Nadal, aproape sa fie scos din circuit de Irina Bara: Romanca a povestit un episod simpatic

Spaniolul de 34 de ani a castigat de curand French Open 2020, fara set pierdut! Daca adversarii n-au reusit sa-l incurce pe teren, in schimb, Irina Bara era sa-l accidenteze grav.

Cum a ingenunchiat Simona Halep ANAF-ul. Cati bani trebuie sa primeasca inapoi

A castigat in instanta! Simona Halep a ingenungheat Fiscul dupa un lung proces. Banii pe care sportiva trebuie sa ii primeasca acum inapoi. Victorie in partida cu ANAF. Fiscul a executat-o silit nelegal pe Simona Halep in mai 2020 aflam ca Simona Halep are probleme cu Fiscul. Ea a contestat, la Judecatoria Constanta, un titlu .

WTA a anuntat clasamentul la finalul lui 2020! Cum e afectata Simona Halep dupa ce a refuzat sa mai joace

WTA a anuntat luni clasamentul actualizat dupa turneul de la Ostrava, castigat de Aryna Sabalenka. Simona Halep este pe locul 2 si va incheia anul pe aceasta pozitie. A fost, de altfel, ultima competitie din 2020, astfel ca ierarhia nu va mai suferi alte modificari in acest an. Simona Halep termina pe locul 2, destul .

Simona Halep a castigat procesul impotriva ANAF. Cati bani trebuie sa primeasca inapoi

Executata in mod abuziv de catre ANAF, Simona Halep a dat fiscul in judecata si a castigat. Sportiva aflata pe locul 2 in WTA urmeaza sa recupereze o suma consistenta care i-a fost luata pe nedrept.

Simona Halep castiga si in instanta! Ce suma va primi inapoi de la ANAF

Simona Halep vs. ANAF, 1-0! Tenismena de 29 de ani, locul 2 WTA, a castigat in prima instanta procesul cu ANAF. Sportivei i se va restitui o suma considerabila, executata in mod nelegal. Simona.

Simona Halep se mentine pe locul 2 in clasamentul WTA

Simona Halep se mentine pe locul 2 WTA, cu 7. 255 de puncte, iar australianca Ashleigh Barty continua sa conduca ierarhia, cu 8. 717 puncte, transmite News. ro.

Descoperirea care face istorie! Ce au gasit acum oamenii de stiinta pe Luna

Luni, NASA a anuntat ca pe Luna exista apa intr-o proportie mai mare decat se stia pana acum, inclusiv in partea vizibila a satelitului natural al Pamantului. Ce au gasit acum oamenii de stiinta pe Luna Observatorul Stratosferic SOFIA al NASA a confirmat, pentru prima oara, ca exista apa pe suprafata luminata a Lunii, aceasta .

DigiSport: Simona Halep a castigat procesul cu ANAF! Suma pe care trebuie sa o primeasca inapoi de la Fisc

Halep a contestat in luna februarie a acestui an titlul executoriu emis de ANAF, iar acum s-a judecat in prima instanta. Conform Ziua de Constanta, ANAF face apel in urmatoarele zece zile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2514 seconds )