Libnet.ro
UNICEF

11:30

DigiSport: Simona Halep a castigat procesul cu ANAF! Suma pe care trebuie sa o primeasca inapoi de la Fisc

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: Simona Halep a castigat procesul cu ANAF! Suma pe care trebuie sa o primeasca inapoi de la Fisc

Halep a contestat in luna februarie a acestui an titlul executoriu emis de ANAF, iar acum s-a judecat in prima instanta. Conform Ziua de Constanta, ANAF face apel in urmatoarele zece zile. continuă pe Hotnews

Simona Halep a castigat procesul impotriva ANAF. Cati bani trebuie sa primeasca inapoi

Executata in mod abuziv de catre ANAF, Simona Halep a dat fiscul in judecata si a castigat. Sportiva aflata pe locul 2 in WTA urmeaza sa recupereze o suma consistenta care i-a fost luata pe nedrept.

Simona Halep castiga si in instanta! Ce suma va primi inapoi de la ANAF

Simona Halep vs. ANAF, 1-0! Tenismena de 29 de ani, locul 2 WTA, a castigat in prima instanta procesul cu ANAF. Sportivei i se va restitui o suma considerabila, executata in mod nelegal. Simona.

Cum a ingenunchiat Simona Halep ANAF-ul. Cati bani trebuie sa primeasca inapoi

A castigat in instanta! Simona Halep a ingenungheat Fiscul dupa un lung proces. Banii pe care sportiva trebuie sa ii primeasca acum inapoi. Victorie in partida cu ANAF. Fiscul a executat-o silit nelegal pe Simona Halep in mai 2020 aflam ca Simona Halep are probleme cu Fiscul. Ea a contestat, la Judecatoria Constanta, un titlu .

WTA a anuntat clasamentul la finalul lui 2020! Cum e afectata Simona Halep dupa ce a refuzat sa mai joace

WTA a anuntat luni clasamentul actualizat dupa turneul de la Ostrava, castigat de Aryna Sabalenka. Simona Halep este pe locul 2 si va incheia anul pe aceasta pozitie. A fost, de altfel, ultima competitie din 2020, astfel ca ierarhia nu va mai suferi alte modificari in acest an. Simona Halep termina pe locul 2, destul .

Detaliul care o face unica pe Simona Halep. Irina Bara l-a observat imediat

Simona Halep este de multi ani in top 10 WTA si a obtinut multe rezultate importante in circuit. Inclusiv doua titluri de Grand Slam, Roland Garros 2018 si Wimbledon 2019. Dar Irina Bara, jucatoare care se apropie de prima suta mondiala, a fost impresionata de un meci de dublu al Simonei. Respectiva partida a avut .

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 2 - Ce performanta au reusit Patricia Tig si Irina Bara

Cu 7. 255 de puncte acumulate, Simona Halep se mentine pe locul 2 in clasamentul WTA, lider continuand sa fie Ashleigh Barty australianca are 8. 717 puncte). Podiumul este completat de Naomi Osaka.

Simona Halep se mentine pe locul 2 in clasamentul WTA

Simona Halep se mentine pe locul 2 WTA, cu 7. 255 de puncte, iar australianca Ashleigh Barty continua sa conduca ierarhia, cu 8. 717 puncte, transmite News. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )