Libnet.ro
UNICEF

08:45

Detaliul din timpul arestarii criminalului din Caracal. De ce purta genunchiere

Playtech Playtech,
Detaliul din timpul arestarii criminalului din Caracal. De ce purta genunchiere

Anchetatorii primesc noi piste de la localnici si detalii despre cum era Gheorghe Dinca. De altfel, profilul criminalului din Caracal a fost facut de specialisti, iar acum s-a ajuns la o altfel de analiza. De ce purta genunchiere Dinca? Detaliul din timpul arestarii criminalului din Caracal Dinca, poreclit Popicu este un individ cu apucaturi bolnave . continuă pe Playtech

Valiza cu ramasite umane si haine, gasita intr-un lac din apropierea casei criminalului din Caracal. Expert in salvari maritime: E o situatie tragica. Toate obiectele vor fi gasite

Noi informatii socante legate de tragedia din Caracal. A fost descoperita o valiza plina de ramasite arse si haine intr-un lac din apropierea casei criminalului. Lacul e cercetat de scafandri pentru.

Scafandrii cauta noi indicii in lacul din apropierea casei criminalului din Caracal

Procurorii care ancheteaza crimele din Caracal au cerut unei echipe de scafandri sa caute pe fundul lacului din apropierea casei criminalului Gheorghe Dinca.

Meghan Markle i-a luat fata lui Kate Middleton. Detaliul din camera reginei Angliei

Meghan Markle i-a luat fata lui Kate Middleton. Regina Angliei a asezat poza cu ducesa de Sussex si printul Harry in fata celei cu ducesa de Cambridge si printul William, in camera sa din Palatul Buckingham. Detaliul a iesit la iveala in timpul intalnirii cu noul premier al Marii Britanii, Boris Johnson. Meghan Markle i-a .

Detaliul din poza cu Simona Halep i-a innebunit pe fani. Valoreaza peste 10.000 de euro

Dupa cateva zile de absenta din mediul online, Simona Halep a revenit in atentia fanilor cu o noua poza. in imagine, marea jucatoare de tenis este surprinsa cu un accesoriu care a luat fata tuturor. Un detaliu de 10. 000 de euro iese usor in evidenta in selfie-ul realizat de sportiva. Simona Halep, accesoriu de mii .

LE VIF: UE critica aspru arestarile de la Moscova din timpul unei manifestatii

Uniunea Europeana a criticat aspru cele peste 1. 000 de arestari facute de politia rusa la Moscova in timpul unei manifestatii a opozitiei pentru alegeri libere, intr-un comunicat difuzat in noaptea de sambata spre duminica, scrie Rador, citand Le Vif.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )