Libnet.ro
UNICEF

01:05

Detest situatia in care am ajuns din cauza Bancpost

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Detest situatia in care am ajuns din cauza Bancpost

Unele persoane imprumutate in franci elvetieni CHF), care primesc, dupa indelungi negocieri, oferte de conversie din partea bancilor, le refuza intr-un final, din cauza lipsei de incredere, considerand ca banca ii insala din nou. continuă pe Ziarul Bursa

Premiera: Un radio a fost inchis din cauza datoriilor mari la organismele de drepturi de autor

CNA a retras, marti, licenta audiovizuala a Radio Siculus din Targu-Secuiesc, ca urmare a retragerii licentei sale de emisie de catre ANCOM, dupa ce societatea care opera acest post a intrat in faliment din cauza datoriilor mari pe care le avea la organismele de gestiune a drepturilor de autor, potrivit Agerpres.

Fratii Camataru au ajuns din nou dupa gratii

Sile si Nutu Camataru au ajuns din nou dupa gratii. Magistratii tribunalului Bucuresti au decis ca fratii Balint, impreuna cu doi apropiati, pot fi arestati preventiv in dosarul in care sint acuzati de.

Constanta: O explozie a avut loc din cauza unei butelii. Un pompier a murit

O explozie puternica a avut loc in Constanta, informeaza B1 TV. Un apel la 112 a anuntat ca incidentul care a avut loc intr-o curte, din cauza unei butelii. Din nefericire, in timpul interventiei, un pompier a.

Productiile de legume si fructe, reduse cu peste 20% in acest an din cauza secetei: Preturile ar putea creste semnificativ din toamna

Productiile de legume si fructe din acest an vor fi mai mici cu peste 20% din cauza secetei prelungite, iar din toamna preturile s-ar putea majora semnificativ la aceste produse, apreciaza Aurel Tanase, directorul.

SUA pregateste sanctiuni economice impotriva Chinei, din cauza atacurilor cibernetice

SUA pregateste sanctiuni economice impotriva Chinei, din cauza atacurilor cibernetice asupra retelelor informatice ale companiilor si institutiilor americane, au declarat doi oficiali americani citati de.

Crescatorii de animale sunt in prag de faliment din cauza secetei

Sindicatul National al Crescatorilor de Ovine si Caprine, afiliat la AGROSTAR, atrage atentia ca, din cauza secetei, crescatorii de animale sunt in pragul falimentului, acuzandu-l pe ministrul Agriculturii Daniel Constantin ca este preocupat mai mult de cultul personalitatii decat de problemele din sector, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Crescatorii de animale se declara in pragul falimentului din cauza secetei si ameninta cu proteste

Crescatorii de animale se declara in pragul falimentului, din cauza secetei, il acuza pe ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, ca este preocupat mai mult de cultul personalitatii decat de problemele din sector, si ameninta cu proteste.

Cornea: Explozia numarului nefericitilor care, din cauza razboiului si a crimelor monstruoase comise de ISIS, nu mai pot trai in tara lor ar trebui sa ne puna pe ganduri. Comentatorii romani isi dau cu parerea din fata televizorului

Explozia imigrantilor din Africa si Orientul Mijlociu a luat prin susprindere Europa. Dramele pe care acesti oameni le traiesc in tarile lor i-au facut pe acestia sa-si riste viata pentru a traversa.

Mai multe trenuri cu imigranti au ajuns din Ungaria in Austria

Patru trenuri care transportau pasageri, inclusiv refugiati, au trecut granita dintre Ungaria si Austria astazi dupa-amiaza, transmite Reuters.

Guvernul bulgar si-ar putea inlocui avionul Falcon din cauza defectiunilor tot mai dese

Guvernul bulgar si-ar putea inlocui avionul Falcon, dupa incidentul produs duminica, in care aeronava a efectuat o aterizare de urgenta la Varna, a anuntat ministrul bulgar al Transporturilor, Ivailo Moskovski,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )