Libnet.ro
UNICEF

21:15

Detinut evadat de la un punct de lucru din comuna Pantelimon. A fost prins in Bucuresti

Antena3 Antena3,
Detinut evadat de la un punct de lucru din comuna Pantelimon. A fost prins in Bucuresti

Un detinut in varsta de 35 de ani, condamnat pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante, a fugit luni de la un punct de lucru aflat pe raza. continuă pe Antena3

Detinut evadat de la un punct de lucru din comuna Pantelimon

Un detinut in varsta de 35 de ani, condamnat pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante, a fugit luni de la un punct de lucru aflat pe raza.

Un detinut a evadat de la punctul de lucru din comuna Pantelimon

Gardienii au desoperit luni, in jurul orei 14,30, ca un detinut a disparut de la un punctul de lucru din comuna Pantelimon in care muncea. Este vorba de Mario Gruia, in varsta de 35 de ani, condamnat definitiv la o pedeapsa privativa de libertate de 1 an, 6 luni, 20 de zile de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

Detinut evadat de la un punct de lucru al Penitenciarului Rahova Politia cere ajutorul populatiei pentru prinderea lui

Un detinut care avea o condamnare la inchisoare dupa ce a condus baut si sub influenta drogurilor a evadat luni dupa-amiaza de la un punct de lucru al Penitenciarului Rahova aflat in localitatea Pantelimon, anunta reprezentantii inchisorii.

Un detinut a evadat de la un punct de lucru aflat in comuna Pantelimon

Un detinut in varsta de 35 de ani, condamnat pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehi.

UPDATE Detinutul evadat a fost PRINS in Bucuresti. Ce risca Marius Mario Gruia, dupa ultima isprava

UPDATE:Detinutul care a evadat luni de la un punct de lucru aflat in comuna Pantelimon a fost prins in Capitala, anunta reprezentantii Penitenciarului Bucuresti - Rahova, transmite Agerpres. Detinutul.

Un barbat din Gorj a fost impuscat de politisti, dupa ce i-a atacat cu o furca si a asmutit cainele asupra lor

Politisti din Motru au tras mai multe focuri de arma asupra unui barbat de 40 de ani din comuna Borascu ce provocase un scandal in curtea cumnatei si care a devenit agresiv la sosirea oamenilor legii, lovind.

Un barbat din Vaslui a fost arestat pentru proxenetism

Un barbat de 44 de ani din Barlad a fost arestat preventiv pentru savarsirea infractiunii de proxenetism. Politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Barlad au reusit probarea activitatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )