Libnet.ro
UNICEF

08:01

Un barbat din Gorj a fost impuscat de politisti, dupa ce i-a atacat cu o furca si a asmutit cainele asupra lor

Antena3 Antena3,
Un barbat din Gorj a fost impuscat de politisti, dupa ce i-a atacat cu o furca si a asmutit cainele asupra lor

Politisti din Motru au tras mai multe focuri de arma asupra unui barbat de 40 de ani din comuna Borascu ce provocase un scandal in curtea cumnatei si care a devenit agresiv la sosirea oamenilor legii, lovind. continuă pe Antena3

impuscat de politisti, dupa ce i-a atacat cu o furca. Agresorul a distrus masina de politie si a asmutit un caine pe oamenii legii

Un barbat de 40 de ani, din localitatea Borascu, a fost impuscat de un echipaj de politie, dupa ce i-a atacat pe oamenii legii cu o furca.

Gorj: Un tanar a fost impuscat in cap de un glont ce pare sa fi provenit de la un poligon aflat la 2 km, unde efectuau trageri peste 100 de jandarmi

Un tanar de 22 de ani din judetul Gorj a fost impuscat luni, in timp ce se afla la doi kilometri de un poligon de tragere din orasul Targu-Carbunesti, transmite Mediafax.

Momente de panica la o scoala din Gorj. Tavanul cladirii s-a prabusit (FOTO)

Clipe de teroare intr-o scoala din Gorj. O bucata din tavanul Scolii Gimnaziale din comuna Calnic s-a desprins in timpul lucrarilor efectuate la acoperisul cladirii. Incidentul nu s-a soldat cu.

Ramasitele unui barbat din Florida disparut din 1997, descoperite cu Google Earth

Trupul unui barbat din Florida dat disparut in urma cu 22 de ani a fost gasit intr-un helesteu dupa .

Un barbat din Vaslui a fost arestat pentru proxenetism

Un barbat de 44 de ani din Barlad a fost arestat preventiv pentru savarsirea infractiunii de proxenetism. Politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Barlad au reusit probarea activitatii.

Claudia Patrascanu, ajutata de Andreea Banica sa plece din vila lui Gabi Badalau, dupa anuntul divortului

Andreea Banica a ajutat-o pe Claudia Patrascanu sa plece din vila in care locuia alaturi de Gabi Badalau, dupa anuntul divortului dintre cei doi. Fiul lui Niculae Badalau, ministrul Economiei, a dat-o afara din casa pe Claudia, iar fosta colega de la trupa Exotic i-a pus la dispozitie o duba cu care sa isi transporte .

Fetita de 8 ani, din Buzau, a fost gasita dupa 18 ore de la disparitie

Fetita in varsta de 8 ani, disparuta dupa ce a plecat de acasa, din comuna Bisoca, din Buzau, pentru a ajunge la bunicul sau a fost gasita, sambata, dupa mai bine de 18 ore de cautari. Primele informatii sunt ca fata este in stare buna, relateaza Mediafax.

Piata auto din Romania, crestere relativ solida dupa 8 luni

Piata auto din Romania a consemnat o crestere relativ solida dupa primele opt luni din acest an, de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )