Libnet.ro
UNICEF

14:45

Un barbat din Vaslui a fost arestat pentru proxenetism

Antena3 Antena3,
Un barbat din Vaslui a fost arestat pentru proxenetism

Un barbat de 44 de ani din Barlad a fost arestat preventiv pentru savarsirea infractiunii de proxenetism. Politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Barlad au reusit probarea activitatii. continuă pe Antena3

Ramasitele unui barbat din Florida disparut din 1997, descoperite cu Google Earth

Trupul unui barbat din Florida dat disparut in urma cu 22 de ani a fost gasit intr-un helesteu dupa .

VIDEO Adolescenta batuta, intr-un parc din Capitala. Motivul halucinant pentru care i s-a aplicat corectia

O adolescenta a fost batuta intr-un parc din Capitala. Imaginile au fost postate pe Facebook. Motivul pentru care i s-a aplicat corectia este halucinant. VIDEO VIDEO Adolescenta batuta, intr-un parc din Capitala O adolescenta a fost lovita cu pumnii si cu picioarele, apoi tarata de par prin Parcul Morarilor din cartierul Pantelimon. Scenele, la care .

Un barbat cercetat penal pentru act sexual cu un minor a fost arestat dupa ce a incercat sa influenteze declaratiile victimei

Un tanar din Merisani, judetul Arges, acuzat de act sexual cu un minor, va fi prezentat, vineri, Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti cu propunere de luare a unei masuri preventive. Joi, individul a fost retinut pe baza de ordonanta intr-un dosar penal privind savarsirea infractiunii de influentarea declaratiilor.

Mihai este politist intr-o comuna din Vaslui. Dar omul legii ascunde un secret de-a dreptul rusinos. Nu se poate abtine. Chiar si sotia l-a parasit

Mihai este politist in comuna Ciocani, din judetul Vaslui. Doar ca omul legii ascunde un viciu, care ii creaza doar probleme. Dar nu se poate abtine. Mai precis, barbatul este dependent de jocurile de noroc.

Antonia, PRINSA iN FAPT, cu un ALT BARBAT din showbiz! Au facut-o pe ascuns! Imagini de infarct pentru ALEX VELEA (FOTO)

Antonia si Smiley au fost surprinsi impreuna,in absenta lui Alex Velea. IMAGINI BOMBA CU O VEDETA DIN ROMANIA! BARBATII AU RAMAS SOCATII CAND AU VAZUT-O GOALA Smiley a postat pe o.

Fratele si tatal unui primar din Vaslui au un magazin ce le merge de minune. Doi adolescenti insa au venit pusi pe scandal, iar atunci cei doi au vrut sa le aplice o corectie. Incidentul a luat o intorsatura cu totul neasteptata!

Tatal si fratele primarului comunei Botesti au ajuns la spital, duminica seara, dupa ce au primit o bataie sora cu moartea de la doi pustani din comuna. Totul a pornit dupa ce agresorii au venit la magazinul pe.

Oficialii rusi care i-ar fi permis presupusului spion CIA sa plece din Rusia au fost pedepsiti

Oficialii rusi care i-au permis presupusului informator al CIA sa calatoreasca in Muntenegru, incalcand astfel o regula care interzice functionarilor publici rusi sa calatoreasca acolo, si ulterior sa zboare in Statele Unite au fost pedepsiti, relateaza Interfax, citand o sursa oficiala care a vrut sa ramana anonima, scrie The Moscow Times.

RALUCA TURCAN: Nicio masura a guvernului Dancila nu a fost tintita pentru bunastarea romanilor

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a declarat vineri ca propunerea privind un pact pentru bunastarea romanilor, facuta de presedintele PSD, Viorica Dancila, este o sfidare fara margini pentru orice om de bun simt care a vazut ani la rand cum agenda guvernamentala a fost acaparata de persoane cu probleme penale.

Liviu Dragnea a fost scos pentru prima data din penitenciar. Fostul lider PSD, audiat cu usile inchise de judecatori, ca martor in dosarul lui Valeriu Zgonea

Fostul presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a fost scosdin penitenciarul Rahova in aceasta dimineatasi a fost dus sub escorta la Tribunalul Bucuresti. Dragnea a fost dus.

Scheletele indragostitilor din Modena, cunoscute astfel pentru ca se tin de mana, apartin unor barbati

Scheletele celor doua persoane care au fost ingropate tinandu-se de mana, cunoscute drept indragostitii din Modena, apartin unor barbati, au descoperit cercetatorii, scrie BBC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )