Libnet.ro
UNICEF

09:45

Dezastru in sistemul de educatie romanesc. Ministrul Educatiei, dupa rezultatele testelor PISA: Simpla lectura a textului nu este suficienta. Asta este de fapt problema

Antena3 Antena3,
Dezastru in sistemul de educatie romanesc. Ministrul Educatiei, dupa rezultatele testelor PISA: Simpla lectura a textului nu este suficienta. Asta este de fapt problema

Analiza rezultatelor testelor PISA arata dezastru in sistemul de educatie romanesc. Datele arata ca unul din doi elevi din Romania NU poate face o operatie simpla de matematica, iar 44% dintre copii. continuă pe Antena3

PISA 2018. Ministrul Educatiei, dupa rezultatele testelor: Poate este de luat in calcul sa avem o ora de lectura

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a afirmat marti, referindu-se la rezultatele testelor PISA, ca ar putea fi luata in calcul introducerea unei ore de lectura, pentru ca elevii.

Ministrul Educatiei, despre rezultatele testelor PISA: Nu trebuie neaparat sa ne ingrijoram de aceasta evaluare Nu evalueaza ce stiu elevii, ci cum aplica

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat, marti, dupa ce Romania a obtinut cele mai slabe rezultate la testele PISA din 2012 pana acum, ca nu trebuie neaparat sa ne ingrijoram de aceasta evaluare, pentru ca accentul la aceste evaluari internationale nu cade neaparat pe ce stiu elevii, ci pe aplicarea cunostintelor in situatii concrete de viata.

VIDEO Ministrul Educatiei, dupa rezultatele de la PISA 2018: Vom regandi planurile-cadru si poate vom introduce o ora de lectura

Ministrul Educatiei a anuntat ca va introduce masteratul didactic din anul urmator. in cadrul conferintei de presa organizate ca urmare a rezultatelor obtinute de Romania la testele PISA 2018, Monica Anisie a precizat ca este necesara regandirea planurilor cadru si a programelor.

Ministrul Educatiei, despre dezastrul la testele PISA: Nu trebuie neaparat sa ne ingrijoram

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca rezultatele testelor PISA, publicate astazi, nu sunt neaparat un motiv de ingrijorare, explicand ca examinarile internationale pun accent pe aplicarea cunostintelor, iar elevii romani care le-au sustinut au invatat dupa programele vechi.

Ministrul Educatiei: Voi cere colegilor mei sa inceteze sa le mai ceara copiilor sa invete comentarii

Ministrul Educatiei si Cercetarii, a declarat marti ca va solicita profesorilor sa inceteze sa le mai ceara copiilor sa memoreze comentarii.

Monica Anisie nu stie cum arata testele PISA, dar vrea sa rezolve problemele din Educatie: Am fost intrebata ce parere am si habar nu aveam. Eu nu cunosc exact care sunt aceste intrebari (VIDEO)

Nu trebuie neaparat sa ne ingrijoram - a fost una dintre reactiile Ministrului Educatiei, dupa rezultatele dezastruoase obtinute de elevii romani la testele PISA. intr-o conferinta de presa, Monica.

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, pare depasita de problemele grele cu care se confrunta

Am citit pe Facebook o lista a activitatilor ministrului Educatiei in saptamana 25-29 noiembrie. Cel mai frapant lucru este absenta unora dintre problemelor esentiale cu care se confrunta ministerul Educatiei. Printre acestea, schimbarea persoanelor cu functii de conducere mostenite de la PSD, lamurirea aplicarii legii care prevede 20, 25, 30 oresaptamana la primar, gimnaziu, liceu, problemele legate de bugetul pe 2020.

Ministrul Monica Anisie, dupa rezultatele extrem de slabe pentru romania la testul PISA: Interventia trebuie sa fie rapida. E nevoie de o noua lege a educatiei

Dezastru pentru sistemul de Educatie. Tara noastra a obtinut cele mai slabe rezultate din ultimii noua ani la testelePISA, iar analfabetismul functional a ajuns la 44% in randul elevilor.

PISA 2018. Ministrul Educatiei va sustine o conferinta de presa pe tema rezultatelor de la evaluarea internationala

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Cristina Anisie, va sustine marti, la ora 15,00, o conferinta de presa la sediul MEC, cu tema Rezultatele la evaluarea internationala PISA.

PISA 2018. Ministrul Educatiei, reactie uluitoare la rezultatele dezastruoase obtinute de Romania la ultimele teste PISA.Nu trebuie sa ne ingrijoram, evaluarea nu pune accentul pe ce stiu elevii

Ministrul Educatiei,Monica Cristina Anisie a comentat rezultatele dezastruoase obtinute de Romania la testele PISA si a anuntat ca va faceo analiza pentru a se vedea de ce elevii nu au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )