Libnet.ro
UNICEF

22:45

Dezbatere Historia, ora 11.00:Ucraina, mostenirile otravite ale unui istorii fara noroc?

Adevărul Adevărul,
Dezbatere Historia, ora 11.00:Ucraina, mostenirile otravite ale unui istorii fara noroc?

Tensiunile ce-i inversuneaza pe cetatenii Ucrainei unii impotriva altora reflecta memoria insangerata a unei istorii strivite in imbratisarea sufocanta a marilor puteri din jur. Punctul nevralgic al constiintei nationale ucrainene e legatura foarte stransa cu Rusia, in urma unei istorii impletite, de voie, de nevoie, de peste un mileniu incoace. continuă pe Adevărul

In ce consta chirurgia obezitatii? Dr. Serban Vasile, medic primar chirurgie generala, discuta online cu cititorii, miercuri, de la ora 11.00

Ce este chirurgia bariatrica sau chirurgia obezitatii? Ce avantaje si dezavantaje au aceste proceduri? Caror pacienti se recomanda? Cand este by-pass-ul gastric o solutie? In ce consta recuperarea post-operatorie? Dr. Serban Vasile, medic primar chirurgie generala, discuta online cu cititorii MedLive. ro, miercuri, de la ora 11. Intra pe MedLive. ro pentru a ii adresa intrebari medicului.

In ce consta chirurgia obezitatii? Dr. Serban Vasile, medic primar chirurgie generala, discuta online cu cititorii, miercuri, de la ora 12.00

Ce este chirurgia bariatrica sau chirurgia obezitatii? Ce avantaje si dezavantaje au aceste proceduri? Caror pacienti se recomanda? Cand este by-pass-ul gastric o solutie? In ce consta recuperarea post-operatorie? Dr. Serban Vasile, medic primar chirurgie generala, discuta online cu cititorii MedLive. ro, miercuri, de la ora 12. Intra pe MedLive. ro pentru a ii adresa intrebari medicului.

Dezbatere Historia: Imperiul Rus ameninta Romania cu gazele. Unde se va opri Putin?

Liderul de la Kremlin a trimis Romaniei si altor 19 state europene o scrisoare prin care avertizeaza voalat cu privire la riscurile economice generate de criza ucraineana.

Adevarul Live, de la ora 11.00: Arestarile baronilor locali in lupta electorala. Dreptate pana la capat sau retineri politice?

Dan Marinescu, redactor-sef Adevarul, si jurnalistul Liviu Iolu dezbat, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, impactul pe care il are anchetarea unor lideri locali cu greutate asupra scorului electoral al social-democratilor.

Adevarul Live, ora 13.00: Ultimele zile ale Ucrainei?

Kremlinul a confirmat cele mai negre scenarii ale Occidentului: Crimeea a reprezentat doar inceputul unei ample miscari de destabilizare a regiunii. Cat timp mai are Ucraina pana la dezmembrare si ce sanse au autoritatile de la Kiev sa gestioneze situatia in care se afla tara? Gen. r) Teodor Frunzeti si gen. r) Alexandru Grumaz sunt invitatii jurnalistului Cristian Unteanu la Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, pentru o dezbatere ca la carte.

Specialisti, profesori si sportivi de performanta discuta la Adevarul Live de la ora 13.00 despre importanta sportului

Romanii au uitat de sport, iar scoala este primul loc al abandonului. Un studiu realizat in randul studentilor arata ca aproape 75% dintre studenti nu au fost la nicio ora de sport in universitate. Oficialii au inteles pericolul pentru actualele si viitoarele generatii si au decis sa dubleze numarul orelor de miscare, incepand cu clasa zero. Despre sport ca esenta a unei vieti sanatoase discutam de la ora 13. 00, la Adevarul Live.

Presedintele Traian Basescu participa astazi, de la ora 13.00, la bilantul MAI

Presedintele Traian Basescu va participa, incepand cu ora 13. 00, la bilantul Ministerului Afacerilor Interne, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Adevarul Live, de la ora 15.00, despre educatia juridica: Au elevii de azi sansa de a deveni cetateni mai bine informati?

Gratiela Vaduva, sefa Serviciului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii din Politia Capitalei, discuta, astazi, cu Mircea Vasilescu, redactor-sef Dilema Veche, despre educatia juridica a copiilor, in cadrul unei dezbateri Adevarul Live, de la ora 15.

Adevarul Live, ora 15.00: Despre mancare ca la mama acasa, dar comandata de pe internet

Adevarul Live de la ora 15. 00 vorbeste despre un proiect nou pe internetul romanesc, care doreste sa rezolve o problema a corporatistilor de astazi - cumparaturile. Nu ar mai trebui sa comanzi la birou, ci sa lasi pe altii sa cumpere ingrediente si tu sa le prepari acasa.

Adevarul Live, ora 13.00 - Despre cel mai mare proiect de cercetare din Romania - ELI-NP de la Magurele

Adevarul Live de la ora 13. 00 ii are ca invitati pe Nicolae Zamfir, managerul proiectului ELI-NP, cel mai puternic laser din lume, Dan Filipescu cercetator) si Edmond Turcu, unul dintre cei mai buni laseristi romani care vor vorbi despre stadiul proiectului celui mai puternic laser din lume, ELI-NP.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2749 seconds )