Libnet.ro
UNICEF

21:30

Klaus Iohannis: De la persoane care ma ataca cu mizerii xenofobe nu pot pur si simplu sa presupun ca au beneficiat de prima etapa esentiala de educatie

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: De la persoane care ma ataca cu mizerii xenofobe nu pot pur si simplu sa presupun ca au beneficiat de prima etapa esentiala de educatie

Presedintele Klaus Iohannis, candidat al PNL la alegerile prezidentiale, a declarat luni ca nu va participa la o dezbatere cu contracandidata sa, Viorica Dancila, lider al PSD, pentru ca aceasta reprezinta. continuă pe Antena3

Iohannis raspunde la atacurile xenofobe ale PSD: De la persoane care ma ataca cu mizerii xenofobe nu pot sa presupun ca au beneficiat de prima etapa de educatie

Presedintele Klaus Iohannis a combatut, luni seara, la Ploiesti, ideea conform creia neparticiparea sa o dezbatere cu Viorica Dancila in a doilea tur de scrutin este un deficit democratic: in Romania exista un deficit democratic, are un nume, se numeste Partidul Social Democrat. El ii critica si pe liderii PSD care au adus in spatiul public atacuri xenofobe si spune ca Dancila a compromis Romania in plan extern.

KLAUS IOHANNIS: Realizarile cu care se tot lauda PSD-ul nu au adus omului de rand mare lucru

Presedintele Klaus Iohannis a declarat la Ploiesti, ca realizarile cu care se tot lauda PSD nu au adus omului de rand mare lucru, intrucat cresterile de pensii si salarii au fost anulate de inflatie. Iohannis spune ca este in razboi cu PSD care a guvernat impotriva romanilor si a catalogat drept intolerabile acuzatiile xenofobe, venite de catre PSD.

Klaus Iohannis, mesaj pentru alegatorii PSD: Nu cred ca pot sa-i conving sa ma voteze, chit ca mi-ar placea

Klaus Iohannis le transmite un mesaj alegatorilor PSD. Acesta a subliniat ca votantii PSD sunt victime ale minciunilor partidului pe care l-au votat in 2016. Cu toate ca nu crede ca poate obtine votul lor.

Digi 24: Rares Bogdan o pune la punct pe Olguta Vasilescu dupa atacul xenofob la adresa lui Klaus Iohannis: Vom face plangere!

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a declarat la Digi24 ca PNL va face plangere penala dupa afirmatiile xenofobe ale Olgutei Vasilescu la adresa lui Klaus Iohannis.

UPDATE Noi detalii despre dezbaterea de marti a presedintelui Klaus Iohannis (surse)

La dezbaterea de marti anuntata de Klaus Iohannis, care va incepe la ora 19. 00, doar noua persoane, din randul politologilor, jurnalistilor si formatorilor de opinie, ii vor adresa intrebari sefului statului.

Presedintele Klaus Iohannis participa la o intalnire cu alegatorii din Bistrita-Nasaud

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi la Bistrita, la o intalnire cu alegatorii din judetul Bistrita-Nasaud, la care sunt asteptate aproximativ 2. 000 de persoane.

Viorica Dancila: in 2009, cand a candidat Mircea Geoana, acelasi Klaus Iohannis statea langa Liviu Dragnea si il sustinea pe Mircea Geoana, iar Klaus Iohannis trebuia sa devina premier

Presedintele PSD, Viorica Dancila, il critica pe presedintele Klaus Iohannis, spunand ca, in 2009, atunci cand a candidat Mircea Geoana, iar Iohannis era propus ca premier, actualul presedinte statea langa Liviu Dragnea. Haideti sa facem analiza propriului comportament si a atitudinii pe care am avut-o fiecare de-a lungul timpului, spune Viorica Dancila.

Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede reducerea numarului de ore la scoala si combaterea bullying-ului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni legea care prevede ca numarul de ore alocat disciplinelor din planurile-cadru de invatamant este in medie 20 de ore pe saptamana la invatamantul primar, 25 de ore pe saptamana la invatamantul gimnazial si 30 de ore pe saptamana la invatamantul liceal.

Ce se va intampla daca Viorica Dancila merge la dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis. Rares Bogdan, marturisiri neasteptate

Rares Bogdan a facut marturisiri neasteptate despre dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis. Ce se va intampla daca Viorica Dancila isi va face aparitia? Ce se va intampla daca Viorica Dancila merge la dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis? Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA) a anuntat ca va gazdui dezbaterea de marti a sefului .

Lista jurnalistilor si analistilor care vor participa la dezbaterea organizata de Klaus Iohannis

Sase nume de jurnalisti si analisti erau convenite luni la pranz de stafful de campanie al presedintelui Klaus Iohannis si confirmate pentru a participa la dezbaterea organizata marti seara de Scoala.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )