Libnet.ro
UNICEF

10:00

Dezbatere Trump-Biden: Organizatorii au in vedere masuri mai dure pentru mentinerea ordinii in dezbaterile viitoare

Hotnews Hotnews,
 Dezbatere Trump-Biden: Organizatorii au in vedere masuri mai dure pentru mentinerea ordinii in dezbaterile viitoare

Comisia responsabila de organizarea dezbaterilor electorale din Statele Unite a anuntat miercuri implementarea unor masuri suplimentare pentru mentinerea ordinii in timpul urmatoarelor dueluri televizate, a doua zi dupa dezbaterea plina incoerenta si plina de invenctive dintre Joe Biden si Donald Trump, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

REAPAR RESTRICTIILE DURE PENTRU COVID-19 OMS sustine ca virusul poate fi stopat

Lupta cu coronavirusul este departe de a se fi incheiat. Pierderile sunt imense, dar marile organizatii medicale sunt optimiste, chiar daca la nivelul anumitor tari restrictiile devin mai stricte. Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a declarat ca un milion de decese provocate de COVID-19 reprezinta un prag foarte trist, dupa ce multe victime au suferit o moarte extrem de dificila, in singuratate, iar familiile lor nu au putut sa-si ia la revedere.

DECIZIE CCR: Pedepse mai mari pentru pedofilie

Curtea Constitutionala a respins azi, cu majoritate de voturi, ca neintemeiata sesizarea Guvernului in legatura cu legea care majoreaza pedepsele pentru agresiunile sexuale impotriva minorilor. Prin urmare, legea adoptata de Parlament este constitutionala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )