Libnet.ro
UNICEF

01:05

DECIZIE CCR: Pedepse mai mari pentru pedofilie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DECIZIE CCR: Pedepse mai mari pentru pedofilie

Curtea Constitutionala a respins azi, cu majoritate de voturi, ca neintemeiata sesizarea Guvernului in legatura cu legea care majoreaza pedepsele pentru agresiunile sexuale impotriva minorilor. Prin urmare, legea adoptata de Parlament este constitutionala. continuă pe Ziarul Bursa

Horoscop 1 octombrie 2020. Surprize mari pentru o singura zodie! Oare o fi a ta?

Astrologii au realizat horoscopul pentru 1 octombrie 2020, iar vestile sunt cum nu se puteau mai bune pentru una dintre zodii. Afla si tu ce iti rezerva astrele pentru ziua de joi! Horoscop 1 octombrie 2020 BERBEC Prima zi a lui Brumarel va fi una plina din toate punctele de vedere. La locul de munca, .

Ungaria, victima unuia dintre cele mai mari atacuri cibernetice din istoria tarii. Serviciile bancare si cele de telecomunicatii, lovite de hackeri

Ungaria s-a confruntat cu unul dintre cele mai mari atacuri cibernetice care au avut vreodata loc pe teritoriul tarii. Atacul de joi a fost lansat de ae servere din Rusia, China si Vietnam si a vizat unele.

Surse: Data alegerilor parlamentare poate fi stabilita de Parlament. Decizie CCR

Curtea Constitutionala a decis ca parlamentul poate stabili data alegerilor parlamentare, respingand contestatia presedintelui Klaus Iohannis pe aceasta tema, au declarat surse oficiale pentru HotNews. ro.

Cresterea pensiilor din septembrie a dublat numarul privilegiatilor cu pensii mai mari de 5.000 lei

Ultimele date publicate de Casa Nationala de Pensii Publice CNPP) arata o crestere spectaculoasa a numarului de pensionari privilegiati, cel mai probabil generata de cresterea pensiilor cu 14% de la 1 septembrie.

Dezbatere Trump-Biden: Organizatorii au in vedere masuri mai dure pentru mentinerea ordinii in dezbaterile viitoare

Comisia responsabila de organizarea dezbaterilor electorale din Statele Unite a anuntat miercuri implementarea unor masuri suplimentare pentru mentinerea ordinii in timpul urmatoarelor dueluri televizate, a doua zi dupa dezbaterea plina incoerenta si plina de invenctive dintre Joe Biden si Donald Trump, potrivit AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )