Libnet.ro
UNICEF

11:30

Dezbaterea dintre Monica Anisie, ministrul Educatiei si vloggerul Selly va fi transmisa LIVE. Cand va avea loc

B1 B1,
Dezbaterea dintre Monica Anisie, ministrul Educatiei si vloggerul Selly va fi transmisa LIVE. Cand va avea loc

Monica Anisie a acceptat invitatia la dezbatere a vloggerului Selly. Discutia nu se va purta in spatele usilor inchise, ci va putea fi urmarita de publicul larg, pe internet. Dezbaterea dintre oficialul. continuă pe B1

Ministrul Educatiei a refuzat pentru a doua oara intalnirea cu Selly. Doamna Anisie, nu va e rusine? Asta face un lider?

Dupa ce a confirmat ca va participa la dezbaterea cu vloggerul Selly, vineri la ora 15:00, ministrul Educatiei s-a razgandit. Invocand cresterea numarului de cazuri de coronavirus, Monica Anisie a transmis ca va trimite in locul ei un secretar de stat.

Selly, umilit de profesori dupa ce s-a anuntat dezbaterea cu ministrul Educatiei Monica Anisie

Dupa ce a anuntat dezbaterea despre invatamantul romanesc cu Monica Anisie, Selly a fost aspru criticat de profesori. Acestia nu au mai putut sa taca si au rabufnit! Cum au reusit dascalii sa il umileasca pe celebrul vlogger?! Cum a fost Selly umilit de profesori Dupa anuntul dezbaterii pe YouTube dintre Selly si ministrul Educatiei, .

Monica Anisie a acceptat dezbaterea cu vloggerul Selly. Cand are loc marea confruntare

Dezbaterea momentului in educatie. Ministrul Monica Anisie a acceptat provocarea unui dialog live cu vloggerul Andrei Selaru, cunoscut sub numele de Selly. Vineri, de la ora 15:00, pe Youtube, fiti gata sa urmariti confruntarea a doua generatii.

Vloggerul Selly, ironizat de profesori cand a anuntat ca se va intalni cu ministrul Anisie. Un pustiulica cu ifose si tupeu VIDEO

Comentarii acide pe Grupul Profesorilor din Romania de pe Facebook dupa ce un dascal a postat informatia ca vineri, 9 octombrie, ora 15, Selly va fi fata in fata cu ministrul Educatiei, Monica Anisie. De cand la scoala evalueaza elevul profesorii si nu invers???? .

MONICA ANISIE, MESAJ DE ZIUA EDUCATIEI: Trebuie sa continuam invatarea in orice conditii; trebuie sa ne adaptam

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a declarat astazi ca invatarea trebuie sa continue in orice conditii si a sfatuit cadrele didactice sa ii indrume pe copii, dar sa aiba grija si de sufletele lor.

Colegiul National Tudor Vianu din Capitala, unde preda ministrul Educatiei, Monica Anisie, intra in scenariul rosu

Liceul unde este diriginte si profesoara minsitrul Monica Anisie va intra, incepand de joi, in scenariul rosu din cauza cazurilor de coronavirus depistate in unitatea de invatamant. Colegiul National .

Monica Anisie: Anul scolar 2020-2021 incepe altfel, cu respectarea regulilor de protectie sanitara. Sa ramanem uniti in anul scolar 2019-2020, obiectivele Ministerului Educatiei au fost indeplinite (VIDEO)

Ministrul Monica Anisie a facut o serie de declaratii luni, 5 octombrie, cand este aniversata Ziua Mondiala a Educatiei. Cu aceasta ocazie, demnitara a sustinut ca, in ciuda circumstantelor dificile generate.

Monica Anisie anunta ca a inceput procedura de licitatie pentru ultimele doua loturi de tablete

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a afirmat ca pana in prezent au fost atribuite, in urma licitatiilor, contractele pentru achizitia a 82. 000 de tablete - unui operator economic si circa 109. 000 de tablete - altui operator. Deja pentru ultimele doua loturi a inceput procedura de licitatie, a spus Anisie.

Monica Anisie, intrebata daca se va testa pentru coronavirus: Daca este necesar voi face acest lucru

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat, luni, ca, daca va fi necesar, se va testa pentru coronavirus, asa cum a fcut-o de mai multe ori pana acum. Sunt responsabila si niciodata nu voi pune pe nimeni in pericol, a afirmat Anisie.

Monica Anisie, intrebata despre cadrele didactice care refuza sa predea online: Toti profesorii trebuie sa inteleaga ca este important sa fie alaturi de elevi

Monica Anisie a fost intrebata, luni, despre eventuale masuri impotriva cadrelor didactice care inca nu accepta sa predea in sistem online. in acest context, ministrul Educatiei a subliniat ca toti.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2076 seconds )